album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Dok Šešelj tvrdi da su se voleli dva meseca, pevačica kaže da je njihova veza trajala oko godinu dana, ali da ga je ostavila jer je hteo da je ženi.

Lider radikala Vojislav Šešelj i pevačica Vesna Vukelić Vendi su posle više od dve decenije obelodanili detelje svoje ljubavne veze.

Ipak, njihove verzije iste priče pomalo se razlikuju. Dok Šešelj tvrdi da su se voleli dva meseca, pevačica kaže da je njihova veza trajala oko godinu dana, ali da ga je ostavila jer je hteo da je ženi.

Vesna vukelic vendi, vendi, ljubav, veza, bivse ljubavi, estrada, politika, estrada, politika, vojislav seseslj, seselj, ljubavna veza

Vendi:imala sam 19 godina

Autor: Facebook

Sa njom sam bio u vezi 1991. godine. Bila je to lepa veza, nije trajala dugo, oko dva meseca. Ja se držim dva principa, svaku ženu sa kojom sam u životu bio iskreno sam voleo. Pa koliko je trajalo, trajalo je. I svaki put kada bi dolazilo do raskida, žene su mene napuštale, ne ja njih. I ja se držim ta dva životna principa večito. Sada nismo u kontaktu”, rekao je šef radikala.

Sa druge strane, njegova stara ljubav pevačica Vesna Vukelić Vendi bila je raspoložena da detaljnije govori o vezi sa vođom radikala.

 Vendi me je ostavila, a voleo sam je!,vojislav seselj, vendi, pevacica, bivsa ljubav, bivsa veza, radikalna stranka, estrada, politika, estrada, srs

Šešelj: Vendi me je ostavila, a voleo sam je!

Autor: Pink.rs

Naša veza nije trajala dva meseca, trajala je mnogo duže, negde oko godinu dana i to je zaista bio jedan predivan period, koji je imao i jednu ozbiljnu težinu, jer ja sam odlazila kod njega kući. Ta veza, iako sam ja tada bila premlada, imala sam 19 godina, imala je jednu širinu, nije to bila veza modernih kokoški koje se tako uhvate za nekog tajkuna, pa ih njihov posao ne zanima, već samo dobar poklon sa mašnicom”, priseća se Vendi.

Izvor: Pink.rs, Alo, Foto: Instagram, Pink.rs  Autor: M. K.