album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Ove holivudske zvezde su udate za “obične” momke

Brakovi u Holivudu ne traju večno, pogotovu ako su oba supružnika velike zvezde. Takvi brakovi su pod stalnom lupom javnosti, pa neretko zbog pritiska, supružnici jedva izdrže i nekoliko godina zajedno. Ali, brakovi u kojima je samo jedna strana poznata pokazuju tendenciju da duže traju. Ovo su neki od njih.

Natali Portman

Film “Crni labud” nije Natali Portman doneo samo Oskara za najbolju žensku ulogu, već je na snimanju ova lepa glumica upoznala i svog sadašnjeg supruga. Bendžamin Milpijea, bio je angažovan kao koreograf na filmu, a kada je upoznao Natali, ostavio je tadašnju devojku. Par je dobio sina 2011. godine, a već naredne su se venčali i preselili u Pariz.

Džulijen Mur

U govoru nakon što je dobila Oskara, glumica Džulijen Mur je izrazila zahvalnost svom suprugu, reditelju Bartu Frejndilu.

– Čitala sam jedan članak u kojem je pisalo da ljudi koji dobiju “Oskara” u proseku žive 5 godina duže od onih koje ovo priznanje zaobiđe. Ako je to tačno, zajvalila bih se Američkoj filmskoj akademiji, jer je moj muž mlađi od mene – rekla je tada Džulijen. Par se upoznao 1997. godine na snimanju filma “The Myth of Fingerprints”, koji je Bart režirao. Zajedno su već dvadesetak godina i imaju dvoje dece.

Kira Najtli

Glumica Kira Najtli pre dve godine se udala za muzičara Džejmsa Rajtona, člana britanskog sastava “Klaxons”. I dok je njena slava planetarna, dotle za Rajtona znaju samo oni koji slušaju ovaj bend.

Dru Barimor

Dru iza sebe ima neuspele veze sa brojnim holivudskim zvezdama, poput Luka Vilsona i Džastina Longa, ali i neuspeli brak sa kolegom Tomom Grinom. Pre četiri godine, Dru je našla sreću sa Vilom Kopelmanom sa kojim je u braku i imaju dve ćerke.

Riz Viderspun

I Riz Viderspun iza sebe ima propali brak sa kolegom Rajanom Filipijem, sa kojim ima dvoje dece. Oskarovka je upoznala sadašnjeg partnera Džima Tota 2010. godine na jednoj zabavi a već naredne par se venčao.

Džulija Roberts

Holivudska zvezda Džulija Roberts i kamerman Deni Moder u braku su već 12 godina i imaju troje dece. Upoznali su se na snimanju filma “Meksikanac” u kom su oboje bili angažovani. I dok je tada Džulija tek izašla iz veze sa Bendžaminom Bratom, dotle je Deni bio oženjen. Nakon godinu dana od snimanja filma, Moder se razveo, nakon čega je par i započeo vezu.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA