album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

X FAKTOR: Masimo i Željko izabrali svoje takmičare

Nakon nastupa Masimove grupe u “Kući sudija” mesto u ” lajvovima” obezbedili su Amel Ćurić, Nikola Marjanović i Jelena Đurić. U Željkovoj grupi plasman u sledeći krug obezbedile su Magdalena Bogić, Katarina Simić i Iva Ćurić.

Borba za “lajvove” upravo počinje, a prva grupa koja će se predstaviti mentoru Masimu Saviću su oni stariji od 27 godina. Tek što su prošli kroz muke “Boot campa”, Danijelu, Nikolu, Jelenu, Amela, Almira i Srđana, očekuju nove prepreke do sledeće faze takmičenja.U izazovu “Kuća sudija” Nina Badrić pomagaće Masimu u donošenju odluke.

Danijela Večerinović oseća strah pred nastup. Kaže da je veoma uzbuđena i da ima osećaj „kao da ide kod zubara“. Ona je prestravljena stajala pred žirijem, a Nina joj je rekla da nema mesta strahu i da je vreme da prestane da bude prateći vokal i postane zvezda.

Danijela je odlučila da peva „Feeling Good“ Nine Simon. Nakon izvođenja, Nina je aplazom podržala nastup i zapitala se zašto Danijela uopšte ima tremu. Masimo je priznao Nini da ima odličnu grupu.

Almir Ismaili je pred nastup samo kratko prokomentarisao da ne zna šta ga očekuje, ali da je rođen spreman! Uzeo je mikrofon i „oslobodio zver“. Pevao je pesmu Goka Taneskog „Zbogum najmila“, a Ninin komentar Masimu „Baš ti hvala što si me pozvao“, bio je dovoljan da se zaključi da je Almir bio odličan.

Nikola Marjanović priznao je pre nastupa da je bio uplašen na prvoj audiciji, ali da mu je već “Boot camp” bio mnogo mirniji. Nikola je bez treme otpevao pesmu „Airplane“ Red Hot Chili Peppersa i dobio sve same komplimente od Nine Badrić. Posle nastupa, Nikola se izvinio fanovima Pepersa, zbog činjenice da je na ruci ispisao deo teksta, rekavši da mu je memorija kao kod „usahle zlatne ribice“.

 Srđan Lazić je još pre nastupa rekao da sebe vidi u finalu. Opredelio se za pesmu „Stine“ Oliver Dragojević, a koju Masimo, doduše u svojoj verziji, vrlo rado peva na koncertima. Zato je i njegov komentar „Bravo Moniseur!“, nedvosmisleno pokazao da je Srđanov nastup bio pun pogodak.

Ipak, u daljem razgovoru nasamo sa Ninom, Masimo je priznao da ovom takmuičaru „fali ton“.

Jelena Đurić je svoj večerašnji nastup videla kao „Ili pukovnik ili pokojnik“, ali se nada da će ipak biti pukovnik. Njen adut je ljubav koju pre svega dobija od supruga i osmomesečne ćerke.

Jelena je samouvereno otpevala pesmu „Aleluja“ Leonara Koena, a Masimo i Nina su bili oduševljeni.

-Mogu ti iskreno reći? Od svih kandidata, ona me je razvalila, ona je biser- rekla je Nina Masimu.

Amel Ćurić je priznao da ima tremu kada nastupa pred manjim brojem ljudi, i da očekuje da će ovo krunisati njegov ovogodišnji trud. Pevao je „Broken Strings“ Džejmsa Morisona i oduševio Masima i Ninu koji su zajedno sa njim pevušili i uživali.

-Bogom dana boja, bogom dan glas–rekla je Badrićeva, a Amel je u šali priznao da je dok je pevao, zamislio da su on i Nina davno raskinuli i da on sada pati za njom, na šta je Nina prokomentarisala da ga nikada ne bi mogla ostaviti.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA