album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

70-godisnja DEVICA odlucila izgubiti NEVINOST!?

KONACNO SPREMNA:70godisnja DEVICA SPREMNA DA IZGUBI NEVINOST

LIK Stevea Carella iz filma “The 40-Year-Old Virgin” može odahnuti jer više nije najstariji djevac koji je pobudio zanimanje svjetskih medija.

Pam Shaw radi kao kabaretska pjevačica, a za umjetničko ime odabrala je “The Sexational Pam”. U 70. godini života Pam je objavila da je spremna izgubiti nevinost, javlja britanski The Sun. Prema njenim riječima, ona tek treba izgubiti nevinost jer vjeruje u čekanje prije braka, iako je jednom bila vrlo blizu da se uda za radnika na naftnoj platformi iz Blackpoola.

Cabaret, Engelbert, Humperdinck, Tom Jones ,The Avengers, UK, Lifestyle, Pam Shaw The Voice Alien Autopsy Las Vegas Ken Dodd UK NEWS Opportunity ,Knocks ,Virginity Patrick, Macnee ,Danny Boyle, Roger Moore, And and Dec, Joan Collins

SPERMNA Pam Shaw

“Rekla sam da, ali kasnije raskinula zaruke jer sam shvatila da mi se nije sviđao”, izjavila je Shaw i objasnila da je imala više od nekoliko ponuda.

“Kad bi muškarci vidjeli moje nastupe mislili bi da sam laka, ali nikada nisam otišla dalje od poljubaca. Oblačila sam seksi odjeću samo na p ozornici”, priča Pam Shaw i otkriva da su se među udvaračima tijekom godina našle zvijezde poput Toma Jonesa i Engleberta Humperdincka.

NEVINA BAKICA,nevinost u 70 toj, seksm i nevinost, ljubav, nevina baka

Pam Shaw

“Mislim da sam spremna okušati se u braku i možda spavati s muškarcem. Nikad nije kasno, pogledajte samo Joan Collins”, zaključila je vjerojatno jedna od najstarijih djevica na svijetu

izvor:britanski The Sun

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *