album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN// Priznajem, krao sam sardine i čokolade!

BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN LOPOV U POKUŠAJU: Priznajem, krao sam sardine i čokolade!

Ivan Marinković sklopio je sa Osnovnim tužilaštvom u Pančevu sporazum o priznanju krivice i pristao da sa drugovima s kojima je učestvovao u krađi nadoknadi štetu poznatom lancu marketa

PANČEVO – Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, sklopio je sporazum sa Osnovnim tužilaštvom u Pančevu, na osnovu kog je priznao da je krao u poznatom marketu u Pančevu u zamenu za uslovnu kaznu od godinu dana zatvora, koja neće biti izvršena ukoliko u roku od dve godine ne ponovi ovo krivično delo.

Marinković je, kako saznajemo, priznao da je prisvajao namirnice široke potrošnje i pristao da vrati novac hipermarketu.
– Sporazum o priznanju krivice sklopila su i dvojica njegovih saučesnika. Sve troje izmirili su štetu koju su napravili marketu. Uslovna kazna, međutim, može da bude opozvana i pretvorena u zatvorsku ukoliko ponovo budu uhvaćeni u krađi – kaže za Kurir dobro obavešten izvor.

Foto: Zorana Jevtić, Ivan Marinković. BIVSI MUZ GOCE TRZAN, LOPOV, SRDINE, PASTETE, KRADJA, USLOVNA KAZNA

VIPOVAC/Ivan Marinković

Foto: Zorana Jevtić

Izmirili štetu

On objašnjava da Marinković i njegovi pajtosi do sada nisu bili osuđivani.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, zaposleni u marketu u Masarikovoj ulici u Pančevu ispričali su da je trojka poharala prodavnicu tako što su se raspodelili po rafovima i trpali u džepove, torbe i rančeve sve što im je došlo pod ruku. Lopove je u julu prošle godine na vratima zadržala žena poslovođa i odmah pozvala policiju.
– Policija je brzo došla, pretresla ih i pronašla čokolade, paštete, kreme, dezodoranse, tunjevine. Ma sve na šta su naišli pokušali su da ukradu – ispričala je ona tada.

Snimile ih kamere

Marinković i njegovi saučesnici tada su privedeni u policiju i posle saslušanja pušteni da se brane sa slobode, ali je protiv njih tada podneta krivična prijava. Prema nezvaničnim informacijama, vrednost robe koju su ukrali bila je oko 32.000 dinara.
– Raspodelili su se po rafovima i trpali u džepove, torbe i rančeve sve što im je došlo pod ruku – ispričala je hrabra žena posle hvatanja lopova za Kurir.

Ona je tada objasnila da joj nije bilo svejedno, kao i da su na kasi pokušali da se svađaju s njom i odu, ali da je raspravu prekinula policija, koja im je stavila lisice na ruke. Krađu su zabeležile kamere.

Ilegala
BEŽI OD MEDIJA

Bivši učesnik rijalitija „Farma“ i „Parovi“ od nemilog događaja ne pojavljuje se u javnosti.

Iako su novinari više puta pokušali da od njega dobiju odgovor na pitanje šta se tačno dogodilo i šta ga je nateralo na ovakav postupak, ostali su bez odgovora.

izvor:Kurir

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *