album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

BOGATI SE NA TUĐOJ NESREĆI: Rada M. ulazi u rijaliti?!

BOGATI SE NA TUĐOJ NESREĆI: Rada M. ulazi u rijaliti?!

Ona pregovara sa produkcijom, te je moguće da će je publika uskoro videti u rijaliti programu.

Radmila Matić iz Beča, koja je razmenila seksi poruke sa Zoranom Marjanovićem, udovcem ubijene pevačice, pridružuje se bahanalijama u jednom rijaliti programu.

Radmila koja se našla u žiži javnosti zbog prepiske sa Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Jelene Marjanović, pregovara o ulasku u jedan rijaliti.

– Radi se dopalo da bude popularna i prija joj što je konačno postala poznata ličnost. Iako je zahtevala da joj se lice tokom tv gostovanja zamuti, ponosno je pozirala foto-reporterima posle emisije – rekla je Radina bliska prijateljica.

Radmila Matić iz Beča, ZORN MARJANOVIC, PINK, SMS PORUKE, LJUBAVNICA, RIJALITI

Radmila Matić iz Beča,

Matićeva je gostovala u emisiji TV Pink u kojoj je pričaka o dopisivanju sa Zoranom Marjanovićem i tom prilikom je otkrila njihovu prepisku.

S obzirom na to da je slavu stekla na račun smrti nesrećne pevačice ne bi trebalo da razočara ni produkciju ni gledaoce rijalitija poznatog po nemoralnom ponašanju.

Autor: M.T.

DEVOJKA IZ BEČA RAZMENILA 4.000 PORUKA SA MUŽEM UBIJENE PEVAČICE

ZORAN MARJANOVIĆ ZNA KO JE UBIO JELENU Ispovest Radmile Matić: Nudio mi je seks!

Medicinska sestra Radmila Matić iz Beča, sa kojom se dopisivao suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoran Marjanović,  je u emisiji Crna hronika na RTV Pink objasnila kako je započela kontakt sa Zoranom i demantovala da je policijski mamac.

Želim da govorim istinu. Htela sam da mi lice bude zaštićeno, jer Zoran još ne zna kako izgledam. Živim u Beču, radim negu starih, a u Austriji sam 11 godina. Putem medija sam saznala za to ubistvo, videla sam u novinama. Jelenu i Zorana nisam poznavala, tad sam prvi put čula za oboje, rekla je Matićeva i navela da je prva stupila u kontakt sa Zoranom. Na pitanje da li je Zoran ubio suprugu, odgovorila je:

– Mislim da Zoran nije, ali mislim da zna ko je – izjavila je Matićeva i dodala da sumnja da je u ubistvo umešana sekta.

 Medicinska sestra Radmila Matić iz Beča,PREPISKA SA ZORANOM, TV PINK, SMS
Foto: Printscreen

– Ja sam s njim stupila u vezu, napisla sam mu preko fejsbuka vrlo ružnu poruku, u smisilu kako si mogao. On mi tada nije odogovrio, samo je pročitao. Posle nekoliko dana, kada je Kurir objavio da je ubica pronađen obešen, pokajala sam se, i onda sam Zoranu napisala još jednu poruku.

On mi je odgovorio posle par minuta, da mu je drago što još ima dobrih ljudi. Bilo mu je drago što se javio neko ko mu misli dobro.Posle mi je poslao sliku sa ćerkom Janom, pa sam znala da je to pravi profil. Čevrtog maja smo počeli komunikaciju, mesec dana posle ubistva. Sedmog maja smo je nastavili preko Vajbera, kaže Radmila.

– Nisam znala da ćemo nastaviti da se dopisujemo, nisam tada imala nikakv plan, ni nameru. Policija nije imala nikakve veze s tim. Ispalo je sasvim slučajno. Nisam očekivala da će se to nastaviti. Njemu je bilo do pisanja, meni nije. Svakog dana sam razmišlalja da prekinem, rekla je Marićeva i navela da mu je pisala da veruje da nije kriv, i da će se to dokazati.

Odgovarao mi je od tri popodne do tri četiri ujutu. Imamo oko 3-4 000 poruka. Kad je stekao poverenje u mene, poslao mi je čudne poruke o Hristovim vitezovima i da je spasenje pri ruci. Tražila sam o tome na internetu i sve mi je ukazivalo na neku vrstu sekte. Onda sam odlučila da ga navlačim da piše još više. Interesovalo me je da vidim zašto je toliko čudan. Bilo je i poruka intimne prirode. Očekivala sam da zaključim u kojoj je Zoran vrsti sekte, misila sam da to može biti put saznanja kako je ubijena Jelena. On je umislio da je bog, da ima neku čudnu moć i da njome može da upravljati i mojim životom. U nekoliko poruka je rekao da mi se sprema neko zlo i da on može pomoći.Prijalo mu je da čuje od mene da je važan, bitan, kaže Radmila Marić

Ona je navela da je posle nekolio dana verovala da policija prati razgovor.

– Milslila sam da će to izaći u novinama ili da će me poolicija kontakrirati. Međutim posle devetnaest dana dopisivanja, 26. maja odlučila sam da sama nazovem policiju, posle razgovora oko 10 ujutro. Prvo su mislii da zovem kao svi drugi, dok im nisam poslala oko 40 poruka, gde govori o ključu spasenja, tvorcu i Hristovim vitezovima.Policija je bila iznenađena, zaprepašćena, nisu mogli da veruju da se on dopisuje s nekom ženom, navela je Radmila.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

– Nisam ništa osećaja prema njemu, samo sam jedva čekala da to prekinem. Nije istina da sam bila mamac policije, rekla je Marićeva.

Ona je rekla da je uz dogovor sa policijom došla u Beograd iz Beča, i da je donela telefon sa prepiskom.

– Bila sam oko 5 i po sati na informativnom razgovoru. Imali su neke predloge da se vidim sa Zoranom, ali im je trebalo više dana da spreme pitanja koje bih pitala Zorana. Oni su predložili da budem ozvučena, ali do toga nije došlo. Ja sam im rekla da ne mogu da čekam dok se oni organizuju.

Na pitanje da li misli da je Zoran Voleo Jelenu, Marićeva je rekla da je Jelena bila jedno divno stvorenje i da misli da jeste. Takođe je rekla da misli da ona ne liči na ubijenu Zoranovu suprugu.

– Brat mi je pomagao oko poruka, a jednom sam uspela da mu pošaljem pogrešnu poruku, ali me nije otkrio. Zoran uvek spava do tri, četiri popodne, nisam mogla da izdržim da se dopisujem sa njim non-stop morala sam da idem na posao, bila sam ljuta na sebe pa se to završilo kako se završilo. Odlučila sam da ga prijavim policiji nisam mogla više da gledam linkove koje mi je slao, u vezi sa spasenjem, Bogom i svecima, rekla je Radmila Matić.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *