album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

CENOVNIK VIP PROSTITUCIJE: Starlete s televizije obaraju cene i uništavaju “biznis“!

VIP PROSTITUCIJA-CENOVNIK

Masovno pojavljivanje starleta na televiziji snizilo je cene usluga VIP prostititki u Srbiji

Po principu formiranja cena u odnosu na ponudu i potražnju, pojavljivanje brojnih starleta u TV programima srpskih televizija snizilo je cenu usluga VIP prostitutki,  tvrde izbori informera koji ovaj segment “društvenog životas” poznaju kao svoj (puni) džep.

Naime, oni tvrde da klijenti više ne žele da plaćaju enormne cifre kako bi bili sa nekom od “poznatih“ lepotica, jer sad u tu kategoriju spadaju sve te silne starlete, pevačice, plesačice… koje se svakodnevno pojavljuju u medijima,  a takvih je u Srbiji sve više.

– Naravno, elita ostaje elita, pa taj problem ne ostoji kad je reč o pravim VIP damama koje dopunjavaju svoj budžet povremenim susretima sa moćnim i bogatim biznismenima i političarima. One i dalje “drže cenu“ – objašnjava naš izvor.

Niko u ovom poslu nije dovoljno lud da otvoreno govori o imenima poznatih devojaka, a bogami i vremešnih dama koje se bave najstarijim zanatom na svetu maskiranim u “poslovnu pratnju” , ali ustvari se manje više sve zna.

CENOVNIK, VIP KURVE , SRPSKI VIP, CENA VIP KURVI

VIP PROSTITUCIJA-CENOVNIK(ILUSTRACIJA)

bellezanatural11.tumblr

Nije velika tajna da među njima ima i nekih potpuno iznenađujućih imena, i da nije reč samo o starletama, već i o ženama sa ozbiljnim pevačkim, glumačkim ili televizijskim karijerama.

– Generalno, cene su pale u odnosu na ranije godine – kaže naš sagovornik i objašnjava:

– U Srbiji trenutno funkcioniše nekoliko lanaca organizovane prostitucije za takozvane VIP klijente.  Njima se podvode pevačice, glumice, voditeljke, a cene su od 1.000 do 5.000 evra za noć, ali najvišu cenu sad malo ko hoće da plati. Za iste ili malo veće pare mogu da dobiju nedeljni ful tretman sa tri vrhunske lepotice u nekom od luksuzni štekova po Srbiji, Crnoj Gori i Bosni.

Ima, međutim onih koji ne žale da plate da bi bili sa poznatom cicom.

– Do skoro svaki nastup na TV donosio je višu cenu, a ako devojka uđe u neki rijaliti, njena cena se višestruko povećavala. Sada više nije tako. Hiperprodukcija starleta uništava nam biznis. Mada, takozvane “stare koke” drže cenu, pa je skoro jedna pevačica za noć pazarila tri soma evra, a da klijent nije ni trepnuo. Sad će moći da se hvali pajtašima u Švajcarskoj da je overio “zlatnu ribicu”.

SEKS,  KURVE, PROSTITUCIJE, CENOVNIK, SEX, REALITI PROSTITUTKE

VIP PROSTITUCIJA-CENOVNIK(ILUSTRACIJA)

bellezanatural11.tumblr

Pevačice su uglavnom na meti medija kad je reš o elitnoj prosituciji, a čini se da i izvori iz policije to potvrđuju.

– Pojedinim pevačicama estrada je samo pokriće za posao kojim se zaista bave. Najčešće u visoke krugove ulaze preko biznismena ili drugih uticajnih ljudi. Oni ih prvo predstavljaju kao ljubavnice, promovišu ih kao pevačice ili manekenke i vode na poslovne sastanke. Zauzvrat, od njih se očekuje da “usluže” poslovnog partnera čoveka koji ih je „probio“, da prikupljaju informacije o nekom klijentu, pa čak i da ga snimaju tokom seksa kako bi ga “imalu u šaci“ – kaže naš izvor iz MUP.

Sagovornik s druge strane “vatrene linije”, dobar poznavalac situacije na tržištu prodaje seksualnih usluga, kaže da je precizan cenovnik VIP prostitutki skoro nemoguće napraviti.

– Neke od njih rade same, nemaju makroa i cenu određuju prema trenutnom raspoloženju ili prema tome koliko im para u tom momentu treba. Znam neke koje drže cenu na 10.000, pa ako se neko nalepi, svima lepo. Ali znam samo jednu takvu uspešnu transakciju u proteklih godinu dana. Ne smem da kažem o kome je reč, da mi ne odleti glava  – kaže naš izvor.

VIP PROSTITUCIJA, CENOVNIK, VIP KURVE, VIP PROSTITUTKE

VIP PROSTITUCIJA-CENOVNIK

bellezanatural11.tumblr

Cifre variraju i kod onih koje imaju “vođu posla”, pa za celonoćno druženje sa nekom od poznatih lepotica treba izdvojiti od 500 do 3.000 evrića.

– Jedino što njih razlikuje od običnih prostitutki je to što ne rade “na sat”. I imaju posebne zahteve kad je reč o smeštaju. To mora da bude vrhunski. Naravno, klijenti moraju da budu provereni od strane “organizatora”, a plaćanje je obavezno unapred. Makroi uzimaju od 30 do 50 odsto, što je mnogo, ali je zato diskrecija zagarantovana – završava naš izvor.

IZVOR:INFORMER/RADIOXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *