album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

CUCA O ŠABANU: Prekinula sam svaki kontakt s njim!

CUCA O ŠABANU: Prekinula sam svaki kontakt s njim!

Ivona Negovanović Cuca, koja je pažnju javnosti privukla zbog šuškanja da je ljubavnica Šabana Šaulića, sada tvrdi da je sa legendarnim pevačem prekinula svaki kontakt

Cuca je rekla da trenutno uživa u ljubavi sa sportistom čiji identitet za sad ne želi da otkriva. Mlada pevačica je istakla da sa Šaulićem više neće čak ni sarađivati.

Više neću ništa da komentarišem o toj osobi. Ne dajem nikakve izjave koje se tiču njega, jer ne želim da mu dajem na značaju. Zašto bih išta pričala o njemu?! Ja sam posebna osoba, devojka koja nije vezana za njega. Prekinula sam svaki kontakt s njim.

Šaban više neće raditi ni na mojim pesmama. Za nove pesme sam zadužila druge ljude. Neke numere biram, a neke sam već snimila. Sada ću uraditi jednu baladu koja će opisati moj život u celosti –  rekla je Ivona.

 – Zaljubljena sam i srećna u vezi. Ta ljubav traje dugo i nikada do sada nisam bila ovako zaljubljena. Stalno smo zajedno. Nedavno se povredio, pošto je sportista, pa sam to teško podnela. Međutim, na sreću, sada je sve kako treba. Funkcionišemo odlično –  iskrena je bila pevačica. Ivona Negovanić kaže da bi volela da rodi dete, ali kad za to bude pravo vreme.

– Volela bih da dobijem dete. To je san svake mlade devojke. Jedno malo bepče bi bilo lepo, ali još sam mlada za udaju, imam tek 26 godina. Kada se udaš, onda dolazi na red da rodiš dete, a sve to uzrokuje da staneš s poslom. Može sve da se postigne. Kako velike zvezde sve postižu? Ali treba malo sačekati –  rekla je Cuca.

izvor:informer/Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *