album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

TLZP// DARA BUBAMARA:Halide mislis da si bolji od mene?!

Dara vrištala na Halida: Šta misliš da si bolji od mene?!
Dara vrištala na Halida: Šta misliš da si bolji od mene?!

Kada je vidjela da svi, pa i Halid Muslimović za kojeg je uvijek govorila da je nikada u tom takmičenju ne može pobijediti, imaju više bodova od nje, Bubamara je počela urlati po studiju.

“Na što ovo liči?! nabijem vas sve na k…c!”, vrištala je Novosađanka i trčeći krenula da se presvuče. Na njihovu žalost, ispred nje pojavili su se Nikola Rokvić i Kaja kojima je vrištala u facu pitajući šta su umislili da su zvijezde, a nisu nikakve po njenom mišljenju jer ona, kako je rekla ljutito, za mjesec dana održi onoliko nastupa koliko njih dvoje zajedno za dva-tri mjeseca.

Ni Halida nije poštedila svog bijesa. Stalno je ponavljala kako će svima biti smiješno kada čuju da je jedan Halid bolji od nje u imitacijama, a svi su vidjeli koliko je ona, a koliko on truda i energije ulagala u nastup.

– Šta misliš da si ti bolji od mene, jel – urlala je Bubamara, dok ju je Muslimović nijemo posmatrao.

Sigurno da će joj to biti posljednji šouu u kojem se pojavila jer više, rekla je, ne želi vrijeme trošiti na projekte u kojima joj prije neće obećati jedno od tri prva mjesta

Naime

Ne zna se ko više pretjeruje: Dara Bubamara za učešće u TLZP, navodno, dobila 100.000 evra!

 Pevačica, Dara Bubamara, “Tvoje lice zvuči poznato”, “Emotion”,estrada, dara bubamara TLZP,sou program,TV prva

Dara Bubamara

Pjevačica Dara Bubamara biće učesnica popularnog šoua “Tvoje lice zvuči poznato” i zato je, navodno, već unaprijed dobila ogroman honorar. Ona je, navodno, jedva pristala da se takmiči i za to je dobila ni manje ni više nego 100.000 evra!

-Drago mi je da sam dio tako velikog i skupog projekta koji je na svjetskom nivou. Ovo takmičenje će biti najava za moj solistički koncert u Beogradu. O svemu ostalom morate da pričate sa produkcijom “Emotion” – kaže Dara.

 Pevačica, Dara Bubamara, “Tvoje lice zvuči poznato”, “Emotion”,estrada, dara bubamara TLZP,sou program,TV prva

dara-bubamara-foto-damir-dervisagic

Extra Stars/Express/Radio XXL

 

 

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *