album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ PO PRVI PUT SE OGLASILI POVODOM PRIČE O NJIHOVOM RAZVODU

DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ PO PRVI PUT SE OGLASILI POVODOM PRIČE O NJIHOVOM RAZVODU

Nakon priča o njihovom razvodu, saopštenjem su se oglasili Ana Sević i Darko Lazić, preko svog advokata.

,,Poslednjih meseci naša porodica bila je izložena brojnim zlonamernim lažima, potpunim izmišljotinama i poluistinama plasiranim u medijima. Nije čak ni tačna tvrdnja medija da smo se razveli, odnosno da smo pokrenuli postupak razvoda braka, jeste istina da planiramo da pokrenemo postupak za sporazumni razvod braka i da smo napravili korake u tom smeru.

Razlog za to nije bilo koja druga osoba, nikakva paralelna veza ili ljubavna afera bilo koga od nas dvoje, a kako se to potencira u štampi koja međusobno pronosi neproverene i netačne informacije. Sve što je objavljivano u vezi toga, pozivajući se na „pouzdane izvore, bliske prijatelje, one koji su upućeni, članove porodice“ i slično – čista je laž. Svaka tako plasirana laž svoj epilog dobiće na sudu, u procesima koje će voditi naš zajednički advokat. Kako one koje su do sada objavljene, tako i one koje bi ubuduće, eventualno, bile objavljene.

Istinu o našem odnosu znamo samo nas dvoje i niko sem nas i u ime nas o tome ne može govoriti.

Kao roditelji jedne predivne devojčice učinićemo sve za nju i njeno srećno odrastanje. Ona je centar našeg sveta i to će i ostati. Ona je ono što će nas troje zauvek činiti porodicom. Sa njom ćemo provoditi zajedničko vreme, baš kao što ćemo zauvek nas dvoje u svakom pogledu štititi, podržavati i poštovati jedno drugo.

Ne samo da nikada jedno o drugom nećemo reći nijednu ružnu reč, nego nećemo nikom dozvoliti da lažima, podmetanjima, spletkama i pokušajima iznuda i ucena bilo koga od nas dvoje okrenu jedno protiv drugog“, stoji u saopštenju.

izvor:Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *