album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ĐOŠA UHVAĆEN SA 50 GRAMA KOKAINA: Voditelj pao u tajnoj akciji policije!

OPA! Đoša "pao" s' 50 grama koke!

Saznajemo: Poznati glumac u mreži narko-dilera

Policija presrela razgovore dilera i naletela na popularnog zabavljača Bogoljuba Mitića Ðošu, kod koga je pronašla narkotike
Poznati glumac Bogoljub Mitić (48) zvani Ðoša uhvaćen je sa 50 grama kokaina, saznaje Kurir.Glumac, pevač i voditelj “pao” je slučajno.

– Policija je prisluškivala telefone poznatih dilera droge i Đoša je sasvim slučajno upao u mrežu. Naime, on je preko mobilnog razgovarao s nekim od njih i tako su došli do njega. Policija je tako ustanovila da Mitić kod sebe ima drogu. U akciji koja je usledila kod Đoše je pronađeno oko 50 grama narkotika – priča izvor upućen u slučaj i dodaje:

– Zanimjivo je da nije uhapšen niti se protiv njega vodi bilo kakav postupak. Razlog je navodno taj što je Đoša za njih “sitna riba”.

Sagovornik “Kurira” otkriva još neke detalje:

– Da li se Đoša drogira ili ne, ja ne znam. Međutim, po estradi se pričalo da im je Đoša nudio i prodavao drogu – komentariše izvor.

Đoša nije bio iznenađen saznanjima novinara.

– Probao sam, travu, ali ništa drugo od droge. Možda sam nekad bio u u društvu ljudi koji konzumiraju narkotike. Krećem se po kafanama i restoranima i svašta sam se nagledao, ali ja drogu nikada nisam probao. Baš me zanima odakle vam ta priča, ko vam je to rekao…? Svašta ću da čujem! Zar vam ja delujem kao neko ko je nadrogiran?! Volim da jedem i pijem, da budem u društvu lepih žena, a šta drugi oko mene rade ja to ne vidim. I to me ne zanima – prokomentarisao je poznati glumac.

Bogoljub Mitić (48) zvani Ðoša uhvaćen je sa 50 grama kokaina

Bogoljub Mitić Djosa

izvor:Kurir

Opsirnije sutra,a do tada…

https://www.youtube.com/watch?v=bPczU9flFJ0

Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *