album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Džordž Kluni: Evo kako me je Amal zavela!

Holivudski zavodnik otkrio je razloge zbog čega je odlučio da upravo Amal postane njegova supruga! Pogledajte…

Iako je pre braka, holivudski glumac Džordž Kluni važio za velikog zavodnika, nijedna žena nije uticala na njega kao sadašnja supruga, Amal Kluni.

Sam Džordž ne može naći reči hvale za svoju suprugu, koja je, prema njegovim izjavama gotovo pa savršena! On je naglasio da postoji nekoliko razloga zbog kojih se zaljubio u Amal, sa kojom je već osam meseci u braku. Lepa advokatica i Kluni zablistali su na Met Gala u Njujorku, a čini se kako je zgodni glumac i više nego opčinjen ženinim stilom. A, evo i šta on kaže…

” Super mi je to jer je uvek, otkad sam je upoznao, imala taj ekscentrični i zanimljivi smisao za modu. Ona se lepo oblači i kad ima 11 slučajeva na kojima radi, a usput je predavala i na Kolumbiji, a i dalje je govorila ‘Želim da nosim tu haljin’. Ludo je to… ima odličan ukus”, otkrio je poznati zavodnik za ET.

Kluni se ne boji impresivne karijere svoje supruge, već je veoma ponosan na nju i smatra da je zaista impresivno gledati je kako drži govor.

Nakon smisla za modu, holivudski zavodnik otkrio je koji je još razlog zbog čega je odlučio da upravo Amal postane njegova supruga:

“Prekrasno je ljudsko biće. Brižna je i jedna je od najpametnijih osoba koje sam upoznao. I ima odličan smisao za humor”, opisao je Džordž svoju dragu.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *