album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

EMININOG MUŽA IZBACILI IZ KAFIĆA U Novom Pazaru mislili da je skitnica!

EMININOG MUŽA IZBACILI IZ KAFIĆA U Novom Pazaru

Emina Jahović Sandal doživela je neprijatnost u Novom Pazaru kad su njenog supruga Mustafu Sandala izbacili iz jednog kafića

Pevačica je nedavno s porodicom doputovala u rodni grad kako bi posetila roditelje i familiju, pa je odlučila da izvede muža i upozna ga sa okolinom.

Međutim, veče im je preselo jer su njenog supruga izbacili iz lokala misleći da je skitnica.

Emina je šetala s Mustafom i objašnjavala mu gde se šta nalazi. Kad su odlučili da popiju piće u jednom kafiću, pevačica je ispred vrata srela poznanike i raspričala se s njima, a Sandal je sam ušao u lokal. Gazda tog kafića odmerio ga je od glave do pete jer ga ranije nije viđao. Prokomentarisao je da su mu ružne čizme, da izgleda kao klošar i da takve ljude ne želi u kafiću! – rekao je dobro upućeni izvor, koji je tada bio na licu mesta.

Dodaje da je Mustafa morao da napusti lokal.

Tog čoveka svi poznaju u Novom Pazaru jer u kafić ne prima ljude koji mu nisu interesantni. On je tražio od Mustafe da plati račun i izađe iz kafića sa opravdanjem da zatvaraju, ali ga pevač iz Turske nije razumeo. Nakon nekoliko minuta Sandal je ponovo ušao unutra, ali sa Eminom. Kad je gazda objekta video pevačicu, koja je njegova dugogodišnja poznanica, izljubio ju je. Šokirao se kad mu je objasnila da je Mustafa njen muž i izvinio se što ga je isterao – prepričao je izvor ovu neobičnu situaciju.

izvor:informer/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *