album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

FARMA7//VESNA I ČEDO PRVE SLUGE:Farmer odlepio jer su mu bacili stvari_VIDEO

FARMA7:VESNA I ČEDO PRVE SLUGE
Rijaliti Nakon kartke pauze, sinoć je startovala sedma sezona rijalitija “Farma” a na imanje se uselilo 25 takmičara.

Poznata i manje lica boriće se za nagradu od 50.000 evra, a za prvog gazdu imanja izabran je pevač Miki Mećava. Samo što su ušli farmeri su počeli da ogovaraju jedni druge, ali i da se skidaju i pokazuju zadnjice.Večeras je pred gazdom imanja bio zadatak da donese odluku ko će biti prve sluge na “Farmi 7”. Miki je priznao da mu nije bilo lako da odluči ko će služiti nardenih dana, ali je ipak rešio da to budu Vesna i Čedo.

Tok emisije:

21:27 Nakon što su se sve lepo dogovorili farmeri su ponovo počeli daigraju dok je Čedo svirao.

https://www.youtube.com/watch?v=s80s7U81gDA

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=xO8BPGFIpp8

21:24 Zorica Marković kao iskusni farmer priča da je izbor sluga bio dobar jer će dobro proći na pijaci i nabaviti dosta namirnica.

“Znam da će sve doneti”, rekla je pevačica sa kojom se složio Miki Mećava. On je takođe naglasio kako su ga svi mladi ljudi na imanju lepo iznenadili jer su vredni.

21:17 Čeda je nakon toga rekao kako bi želeo da izađe sa “Farme” jer ga je zabolelo kad su mu pobacali stvari prilikom ulaska.

“Nije u redu. Sramota je. Ja sam došao da odigram igru. Zamerio sam im smrtno. Novac me ne zanima, tu sam ponižen”, pričao je Čeda koji je zamolio gledaoce da ubuduće glasaju za njega da bude izbačen iz rijalitija.

21:16 “Očekivala sam da će nekog durgog. Mislila sam da će moju Zorku da izabere jer je ona iskusnija, ali dobro… šta je tu je”, rekla je Vesna dok joj je Miki obašnjavao kako funkcioniše glasanje.

foto: Printskrin foto: Printskrin

21:11 Čeda je počeo da svira na fruli a farmeri su ga igrom ispratili, potom je Miki izabrao ženskog slugu.

“Što se tiče ženskog sluge… Ja ću za ženskog slugu da stavim nekog koga najduže poznajem, Vesnu Zmijanac“, rekao je gazda, a Vesna je dobacila kako je naivan.

“Mi malo stariji da pokažemo omladini kako se puca”, dodao je Miki, a Vesna je izjavila kako prihvata zaduženje sa zadovoljstvom.

foto: Printskrin foto: Printskrin

21:04 Gazda Miki priča kako je težak zadatak voditi imanje kao i da mu nije lako da izabere sluge.

“Pa muškog slugu, ja bih izabrao sad ove nedelje čoveka Golijata, ja znam da se on na mene neće naljutiti”, nakon čega je Čeda ustao i rekao da se nikada ni nakoga neće naljutiti.

 foto: Printskrin foto: Printskrin

21:02 Dušica je okupila farmere kako bi se izabrale sluga. Voditeljka je zatekla vesele farmere koji su igrali uz zvuke frule.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin
izvor:kurir/radioxxl

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *