album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Glumica Šenon Doerti senka nekadašnje lepotice

Ona je danas samo senka nekadašnje lepotice, a njena priča otkriva i zašto

Glumica Šenon Doerti je svojevremeno zbog nezgodne naravi i skandaloznog ponašanja isterana iz serije “Beverli Hils”. Godinama je živela burno, a onda se razbolela.

foto: Splash/Glumica Šenon Doerti

Glumica Šenon Doerti

foto: Splash

Šenon je optužila svoje finansijske menadžere da su je prevarili. Do toga je došlo pošto je ona tu firmu optužila da joj nisu uplaćivali premije osiguranja, zbog čega se rak dojke od kog boluje raširio.

Šenon je kompaniju tužila sudu i objasnila je da se Kimberli Gabej, koja radi za tu firmu, predstavila kao ona kada je zvala osiguravajuće društvo i da je pokušala da izvuče informacije vezane za zdravstveno stanje glumice.

Šenon (44) je u avgustu otkrila da boluje od raka dojke i tada je magazinu “Pipl” predočila dokumentaciju koja dokazuje da je tužila kompaniju “Tanner Mainstain” što joj nisu uplaćivali premiju zdravstvenog osiguranja, zbog čega nije mogla da prima medicinsku pomoć. U tužbi piše da je glumica obaveštena 2014. da joj se rak raširio, a tada nije bila osigurana. Da je imala puno osiguranje, širenje raka je potencijalno moglo biti zaustavljeno, a izbegla bi i mastektomiju i hemoterapije, kroz koje će sada morati da prolazi.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *