album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Jedva sastavlja kraj s krajem: RADA OD OCA POZAJMILA 1.000 EURA!

Jedva sastavlja kraj s krajem: Rada ostala bez para, rođena sestra više ne priča sa njom!

Rada Manojlović se itekako istrošila dok je snimila novi album, spotove, ali i kupila džip za koji je dala više od 30.000 eura. Uz sve to, posljednjih mjeseci kupuje samo markiranu garderobu želeći izgledati što bolje i bogatije.

A, Rada se toliko zanijela sa trošenjem novca da je nedavno dugo kopala po novčaniku dok je našla neku sitnicu. Trebala je platiti račune i kupiti avionsku kartu ali kod sebe nije imala dovoljno. Nazvala je oca koji od kojeg je tražila da joj pozajmi 1.000 eura. Odmah je otišao do banke i proslijedio joj koliko je tražila.

Prije ne ona njemu redovno slala novac jer je jedino tako mogla nešto uštedjeti, a sada je došlo vrijeme da ona od njega traži da joj pošalje.

Ljuta na nju zbog nepotrebnih izdataka koje je imala, bila je njena sestra Marija koja ju je dugo upozoravala da se tako ne smije ponašati i da mora čuvati pare. Manojlović ni na njenu priču nije obraćala pažnju, ali je sada shvatila da je bila u pravu kada joj je govorila da za džuip ne daje tako puno novca, već da kupi nešto jeftinije, a kada se oporavi od iztakata za album da onda kupi nešto bolje

izvor:Express Magazin.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *