album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

KONAČNO OTKRIVENO KO JE BIO TITO: Analizom govora CIA otkrila pravo poreklo Josipa Broza (VIDEO)

ISTINA O JOSIP BROZ TITU
Josip Broz Tito nije bio jugoslovenskog porekla, pokazala je fonetska analiza jezika kojim je govorio “najveći sin naših naroda i narodnosti”.

Predsednik bivše Jugoslavije Josip Broz Tito nije bio jugoslovenskog porekla, navedeno je u dokumentu o fonetskoj analizi jezika kojim je govorio, a koji je nedavno objavljen na sajtu američke Centralne obaveštajne agencije (CIA).

U dokumentu, sa kojeg je nedavno skinuta oznaka tajnosti, konstatuje se da je Tito govorio srpskohrvatski, koji mu je “navodno” maternji, ali sa “stranim akcentom”. U opsežnoj analizi eventualnih jezika, koji bi Titu stvarno mogli biti maternji ili pak bliskiji od srpskohrvatskog, navedeni su ruski i poljski.

“Samoglasnik ‘i’ isto se izgovara posle mekih i tvrdih suglasnika u srpskohrvatskom jeziku. Na drugoj strani oni čiji je maternji jezik ruski ili poljski verovatno bi obe reči izgovarali sa umekšanim ‘n’. To je upravo Titov izgovor srpskohrvatskog jezika i on se najbolje opisuje kao strani akcenat”, navodi se u analizi.

Autori dokumenta kažu da bi bilo logično pretpostaviti da je kontroverzni Tito Rus ili Poljak, ali naglašavaju da se njegov identitet samo može pretpostaviti, kao i da sigurno nema “jugoslovensko poreklo”.

Oni konstatuju da upravo Titovo nejugoslovensko poreklo može da objasni njegovu nepristrasnost i dosledno tome “uspeh” u razrešavanju raznih problema i sukoba etničkih grupa u Jugoslaviji.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=jF3eq1yiuHE

 

IZVOR:srbijadanas/RadioXXL

 

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *