album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

KRAJ BRAKA Poznatog srpskog glumca ostavila supruga!

Poznatog srpskog glumca ostavila supruga!

“Kad više nije mogla da izađe s njim na kraj, odlazila bi, pa bi se ponovo vraćala

On je legenda srpskog glumišta i neko kome se uvek radujemo kad ga vidimo na malim ekranima. Pored osobe ogromnog uspeha u svojoj karijeri, Bogdan Diklić važi i za porodičnog čoveka, kome su supruga i ćerka najveći oslonac i radost u životu, kako je i sam rekao u više navrata. Međutim, stvari su počele drastično da se menjaju u njegovom životu posle bolesti koju je uspeo da savlada pre sedam godina.
– Diklić je divna osoba, velikog srca, ali pomalo nezgodnog karaktera. Ume da bude težak, pa s njim privatno baš i nije uvek lako izaći na kraj. On šta zacrta, to je tako. Od svojih stavova teško odstupa, a nije sklon ni kompromisima. Sve je postalo još teže kad ga je iznenadila bolest. Često se zatvarao u sebe, a bilo je perioda kada je bilo jako teško prići mu i dopreti do njega. Postao je ćudljiv i teško razumljiv sebi, ali i drugima. Nije mu bilo lako, ali nije bilo lako ni ljudima oko njega, posebno najbližima. Njegova supruga je želela da bude uz njega… Kad više nije mogla da izađe s njim na kraj, odlazila bi, pa bi se ponovo vraćala, međutim, nije bilo pomoći. Već se otvorilo previše stvari zbog kojih se više nije moglo nazad – otkriva za „Blic puls“ izvor blizak Dikliću i nastavlja:
– Sve to je i bio razlog zbog kojeg je njegova supruga Dijana Marojević, takođe srpska glumica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, posle niza godina zajedničkog života odlučila da je najbolje da više ne žive pod istim krovom. Pre godinu dana su se definitivno razišli.
Podsećanja radi, legendarnom glumcu je 31. maja 2009. iznenada pozlilo, i to u toku predstave „Kandid ili optimizam“ na Sterijinom pozorju u Novom Sadu, u kojoj je i on igrao, mada tog trenutka nije bio na sceni. Diklić je u jednom momentu izgubio svest, posle čega je reanimiran i prevezen u bolnicu. Lekari su tada istakli da je glumac u životnoj opasnosti jer boluje od ozbiljnih srčanih tegoba. Odmah je prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici. Tamo su mu otklonjene tri smetnje koje su mu ugrožavale život, kao i tromb u plućima, koji je i izazivao problem zbog kojeg je Diklić tada doživeo i infarkt. Iako su prognoze u samom početku bile loše, naš legendarni glumac je uspeo da se izbori sa zdravstvenim problemima koje je imao, pa su usledile godine oporavka. Za to vreme, iako se Dikliću zdravstveno stanje poboljšavalo, kako kaže naš izvor, psihičko stanje mu je postajalo labilnije, a kad ga je Dijana ostavila, pao je u depresiju.
– Nije mu bilo lako da se pomiri sa činjenicom da ona više neće biti tu. Jedan period je bio jako loše, čak nije izlazio u javnost. Teško mu je pao taj rastanak – kaže naš izvor.
Kada smo pozvali legendarnog glumca i pitali ga za bračno stanje, kratko je odgovorio: „Neumesno pitanje“, i zahvalio se na pozivu.
Diklić je posle bolesti usporio i s poslom. Tek nakon izlečenja 2011. godine, izdao je svoju knjigu „O glumi bez glume“, a poslednju ulogu na filmu imao je u „Mamarošu“ pre dve godine.
izvor:Puls/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *