album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

KRISTIJAN NAPRAVIO CIRKUS: Otkrio najveću Stanijinu tajnu i prepričao ceo haos oko isporuke novca/VIDEO

VIDEO/KRISTIJAN NAPRAVIO CIRKUS

RIJALITI NAKON RIJALITIJA

“Farma 6” se zvanično nije završila iako za svega nekoliko dana počinje “Farma 7”. Kristijan i Stanija su se našli u svađi zbog novca koji je starleta dugovala žestokom momku koji je platio 12.000 evra kako bi Stanija pobedila u rijalitiju.

Njih dvoje su se prepucavali, Dobrojevićeva je pričala kako dobija pretnje od Goluboivća i njegovih momaka, a na kraju je ipak rešila da mu da novac. Njih dvoje su se danas našli u Novom Sadu, kako bi Stanija dalaKristijanu 12.000 evra, a usput ga je nazvala pogrdnim imenima. Tim povodom bivši farmer je gostovao u jednoj emisiji kako bi izneo svoju stranu priče.

“Ona je nezakonito snimila razgovor telefonom i pustila deo gde sam joj rekao da mi da novac od nagrade. A onaj drugi deo što mi govorila… Bilo bi mizerno da govorim”, rekao je Kristijan i dodao da nikada nije čuo ni jednu dobru reč o Dobrojevićevoj. Kako kaže pre učešća u rijalitiju imao je priliku da sluša samo loše o starleti, ali nije želeo da donosi sud dok je ne upozna.

“Ona je bila kulturna i sa puno poštovanja i uvažavanja i ja sam se tako postavio prema njoj jer sam po prirodi džantlmen pa radilo se to i najgorim ku*ama kako su pričali o njoj”, priča Golubović i navodi da Staniju smatra lošim čovekom.

“Znam ljude koji su spavali sa njom, ja to nikada nisam njoj spomenuo. Ja nisam došao nju da pljujem nego da kažem ko je vera ko nevera”, priča Kristijan i tvrdi da nije zahtevao novac od starlete. On ističe da je to bio njen plan da namesti iznudu novca.

“Ona je spremna sve za pare da uradi. U 5 telefonskih razgovora ja sam to shvatio. Sahranio sam Stanijnu mizeriju. Ona je javno 1.000 puta rekla da će celu nagradu dati meni. Svi znaju da sam ja moralni pobednik “Farme”. Ja sam imao oko 60 posto glasova. Ona je izmislila da je zovu moji ljudi. Moj čovek je bio sa njom da je zaštiti. Kružile su priče da je ona bila zaljubljena u mene. Meni je Stanija izjavila na “Farmi” ljubav, šaputajući naravno. Mi smo tu bili cici mici po*ebavali Miću i Maju Nikolić…”, priča Kristijan i dodaje da nije mogao da veruje koliko se Stanija promenila. On naglašava da mu se starleta nikada nije dopala, već da je prema njoj imao jedan bratski odnos. Bivši farmer je izjavio i kako je Dobrojevićeva priznala majci da je zaljubljena u njega, što joj je majka zamerila jer je oženjen. Takođe je rekao kako nikda nije mogao da pomisli da mu pobednica “Farme” neće dati novac.

 Foto: PrintskrinFoto: Printskrin
IZVOR:Kurir/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *