album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

MALTRETIRA RADNIKE! Otac ministra Stefanovića postao direktor u Telekomu (FOTO)

Otac ministra Stefanovića postao direktor u Telekomu (FOTO) - See more at: http://www.teleprompter.rs/maltretira-radnike-otac-ministra-stefanovica-postao-direktor-u-telekomu-foto.html#sthash.Azhz1oam.dpuf
Otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića nedavno je postao direktor u Telekomu Srbija i to godinu dana pred penziju. Radnici se žale da ih ministrov otac maltretira, ekskluzivno saznaje Teleprompter.rs.

Kako Teleprompter.rs ekskluzivno saznaje, otac ministra Nebojše Stefanovića, Branko Stefanović, pre godinu dana postao je direktor u Telekomu Srbija.

Prema rečima našeg izvora, u Telekomu je pre manje od godinu dana promenjena sistematizacija samo da bi Branko Stefanović postao direktor.

– Telekom je pre manje od godinu dana promenio čitavu sistematizaciju i organizaciju sa jednim jedinim ciljem – da otac lažnog doktora Nebojše Stefanovića postane izvršni direktor sa basnoslovnom platom, reprezentacijom i ostalim privilegijama. Inače, popularni “čika Branko” je godinama primao platu u Telekomu kao nekakav referent. Godinama nije radio ništa, držao je noge na stolu, pušio i čekao 16 časova da ode kući, čekao platu, 13. platu i bonus za nerad, priča za Teleprompter.rs jedan od zaposlenih u Telekomu.

 

Branko Stefanović na zadatku – prezentuje usluge Telekoma poslovnim partnerima (FOTO: PCpress.rs / jul 2015.)

Dodaje da je Branko Stefanović povukao sve moguće veze u Srpskoj naprednoj stranci preko sina ministra kako bi godinu dana pred penziju postao “direktor za velike poslovne korisnike”.

– Sada ova neznalica maltretira svoje radnike koji se bave prodajom usluga, tera ih da rade besmislene testove opšte informisanosti, ponižava ih na raznim “tim bilding” vežbama i vređa, dodaje izvor Telepromptera.

Ministrov otac završio je Ekonomski fakultet u Beogradu, a u Telekomu radi od 2006. godine. Penzionerske dane čeka sa unukom Ninom, Stefanovićevom ćerkom, u naručju. Inače, otac Branko pored Nebojše ima još jednog sina, Nemanju Stefanovića.

Nebojša Stefanović, otac Branko Stefanović i ćerka Nina

“Čika Branko” nekada je u slobodno vreme svirao gitaru u hipsterskom bendu “Kurzschluss”.

“Čika Branko” u hipsterskom bendu

Ministar Nebojša Stefanović i njegova supruga Ana Stefanović (devojačko Filipović) venčali su se 2009. godine, a ćerka Nina rodila se 2012. godine.

Ana Stefanović i ministar Nebojša Stefanović sa ćerkom Ninom

U beogradskim političkim krugovima kruže priče da je ministra Stefanovića supruga više puta prevarila.

Kao lud sam, a zovu me “Neša Slina”

– Ana je Nešu prevarila više puta i to svi znaju. Ona voli život na visokoj nozi. Kada putuju na more, uglavnom je to na crnogorsko primorje, odsedaju u najluksuznijim hotelima, jedu najskuplja jela i piju najskuplja pića, priča izvor Telepromptera i dodaje je očigledno zbog čega ministrova supruga ima potrebu da ga vara.

izvor: TELEPROMTER

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *