album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Miloš Bojanić ulazi u Parove!

Miloš Bojanić večeras će ući u vilu “Parova“, gdje će se suočiti s nekim učesnicima rijalitija s kojima nije u dobrim odnosima. Na prvom mjestu sa Vesnom Rivas.

Bojanić će biti gost u emisiji “Goli život“, koju vodi Milomir Marić. Pjevač se prije nekoliko mjeseci pohvalio da je dobio dobru ponudu od čelnika TV Hepi da učestvuje u ovom zabavnom šouu, ali on ih je tad zamolio da mu daju vremena da razmisli jer je bio prebukiran nastupima u inostranstvu. Takođe je u razgovoru postavio uslov da će ući u vilu ako iz nje budu izbačene Saška Karan i Vesna Rivas. On smatra da one nisu njegov nivo i da mu ne pada na pamet da sa čavkama, kako ih je nazvao, dijeli iste prostorije.

S obzirom na to da Karanova nije više u rijalitiju, ostaje mu samo da se izbori s Rivasovom, koja mu je oduvijek bila trn u oku. Bojanić nije želio da otkrije na koju temu će voditi razgovor s takmičarima.

– Idem u “Parove“ samo na nekoliko sati, i to kod Marića u emisiju. Malo ću popričati s bajnim parovima i uputiti im neke savjete, ipak ja imam iskustva s tim -rekao je pjevač za Kurir.

Miloš je inače prvo priželjkivao Zoricu Brunclik u vili i želio je da zarati s njom. Pošto njihov sukob, koji je završio i na sudu, traje još od rijalitija “Farma“, u kom su zajedno učestvovali, on je htio da ovo bude nastavak jedne odlične priče.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *