album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

MOLI JE ZA OPROŠTAJ: Šaban potpuno očajan, shvatio da se ogrešio o Anu Bekutu!

Šaban potpuno očajan, shvatio da se ogrešio o Anu Bekutu!

Zbog nesporazuma od pre nekoliko meseci, Šaban Šaulić i Ana Bekuta nisu u dobrim odnosima, pa je kralj narodne muzike poželeo da izglade nesporazume.

Pre nekoliko meseci čitavu javnost potresla je vest o velikoj svađi dvoje starih prijatelja, Šabana Šaulića i Ane Bekute. Pevač je nekoliko meseci kasnije uvideo svoju grešku, pa je poželeo da obnovi prijateljstvo sa koleginicom o koju se ogrešio.

Njih dvoje su se posvađali zbog albanskog biznismena Ćazima Osmanija. Šaban je zaratio sa Aninim emotivnim partnerom Milutinom Mrkonjićem, a u ovaj sukob uplela se i Šaulićeva ćerka Sanela, od koje je Bekuta dobijala preteće SMS poruke. Nakon čitavog haosa i mnoštva naslovnih strana koje im se nisu dopale, Šaban je odlučio da pokuša da istera stvari na čistac i nastavi prijateljstvo sa koleginicom.

Foto: Kobraa,, aNA bEKUTA; MILAN MRKONJIC, ANA I MRKA,
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Kobra

– Šaban je očajan! U početku je bio nervozan i agresivan, ali kako je vreme prolazilo, smirio se i pokajao što nije ispao džentlmen pred svojom dugogodišnjom prijateljicom. Sada čeka pravu priliku da je sretne i porazgovara s njom u četiri oka, ne želi da to uradi telefonom. Strah ga je da li će Bekuta prihvatiti izvinjenje jer je bio veoma loš prema njoj, kao i njegova porodica, koja na sva usta ogovara Anu – otkriva izvor blizak popularnom pevaču narodne muzike.

S druge strane, čini se da Ana još uvek nije spremna da pređe preko svega što je doživela od porodice Šaulić, pa o pomirenju ne razmišlja.

– Ana je veoma povređena zbog porodice Šaulić i za sada nije spremna da se vidi s njima. Ali ona je prava dama i osećajna je, pa ako bi to Šabanovo izvinjenje bilo iskreno, verujem da bi mu Bekuta oprostila – završava izvor koji je želeo da ostane anoniman.

izvor:PINK Autor: D. Tanasijević

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *