album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Monika Levinski: Ljubavnica htela da se ubije zbog srama!

Monika Levinski Bil Seks Skandal Afera Prevara Životna priča Samoubistvo Tajne

Ponižena

Monika Levinski, potvrđena ljubavnica bivšeg predsednika SAD-a, Bila Klintona, danas živi u Kaliforniji i nema stalni posao, piše National Enquirer. Bila je zaposlena u Beloj kući od novembra 1995. do marta 1997. godine i tada se „spanđala“ sa Klintonom.

Na kasnijem suđenju, kada je afera otkrivena, priznala je da je imala seksualne kontakte sa Klintonom u sada već čuvenoj Ovalnoj sobi Bele kuće.

Iako sada nije zaposlena, Monika ima „za hleb“, jer je aferu dobro unovčila, između ostalog, knjigom koju je objavio Endru Morton, pod nazivom “Monikina priča”. Od tog svedočenja zaradila je pola miliona dolara.

Foto: Profimedia

Monika Levinski Bil Seks Skandal Afera Prevara Životna priča Samoubistvo Tajne

Interesantno je da Monika ni danas nije udata, nema decu, kao ni dečka, živi sama.

“Ona je nakon afere krenula dalje, započela uspešan biznis, i postala domaćica popularnog rijaliti TV šou programa, ali Bila nikada nije zaboravila”, poverila se Monika prijateljima. Isti izvor dodaje da im je jednom prilikom rekla: “U mom životu nikada neće postojati drugi muškarac, niko ko će me činiti srećnom, kako je on znao“.

Klinton je u par navrata izjavio, a i u svojoj biografiji napisao, kako je sa Monikom bio iz najgoreg mogućeg razloga, samo zato što je mogao i naveo da je njihova veza bila čisto fizičke prirode, što je Moniku jako povredilo i razljutilo, pa ga je nazvala lažovom i licemerom.

“To nije istina, naša veza je bila mnogo više od toga, to što smo osećali bilo je lepo i obostrano,a nikako samo fizička privlačnost”, prenose Monikine reči njeni prijatelji, na koje se poziva National Enquirer.

Monika je u jednoj od svojih izjava o ljubavnoj aferi sa predsednikom rekla i sledeće: “Imala sam aferu zato što sam patriota i volim Ameriku”.

Foto: Profimedia

Monika Levinski Bil Seks Skandal Afera Prevara Životna priča Samoubistvo Tajne

Foto: Profimedia

“Dosta je bilo šuškanja oko moje prošlosti. Želim da moja priča dobije drugačiji kraj. Odlučila sam da konačno podignem glavu kako bih mogla da je povratim i da vratim svrhu svojoj prošlosti”, napisala je Monika Levinski u svom tekstu.

Govoreći prvi put otvoreno o jednom od najvećih skandala Bele kuće, ona je navela da se veza sa predsednikom dogodila između dve odrasle osobe.

“Naravno, šef me je iskoristio, ali i dalje ću čvrsto braniti stanovište da je to bio odnos na koji smo oboje pristali. Zlostavljanje je došlo kasnije, kada sam pretvorena u žrtveno jagnje, kako bi on sačuvao svoju moćnu poziciju”, navodi ona.

Foto: Printscreen Twitter/ Monika Levinski Foto: Printscreen Twitter/ Monika Levinski

Ona kaže da je i sama imala jak nagon da se ubije tokom i posle istrage o aferi sa Klintonom.

“Moja majka se plašila da ću oduzeti sebi život zbog srama, prezira i straha koje sam osećala”, navela je Monika Levinski i istakla da ipak nikada nije pokušala samoubistvo.

Ona kaže da joj je glavna ambicija za budućnost da iskoristi svoju slavu i ime kako bi se borila za prava zlostavljanih preko interneta.

“Moj cilj je da počnemo da se u javnosti bavimo tom temom”, zaključila je Monika Levinski.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *