album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Nepismeni i neobrazovani vladaju Srbijom! (VIDEO KOMPILACIJA)

Pogledajte kompilaciju nepismenih i neobrazovanih ispada najviših funkcionera Srpske napredne stranke.

Džabe naprednjacima kupljene master diplome sa takozvanih “sega-mega fakulteta” kada ne umeju pravilno da sroče prostu rečenicu na srpskom jeziku.

Naprednjaci ne shvataju da njihove kupljene diplome ne mogu da prikriju njihovo opšte neznanje. Nisu naprednjaci samo nepismeni. To su ljudi koji imaju manjak znanja iz opšte kulture.

Tako naš ministar odbrane misli da je “telepromtovanje” isto što i “teleportovanje”, Zoran Babić misli da su “svemirske godine” isto što i “svetlosne godine”, a potpredsednik najvišeg predstavničkog doma, Igor Bečić, ne zna da ne postoji reč “sineopsis”.

Posebno je interesantno što nepismeni i neobrazovani naprednjaci po pravilu uvek imaju izgovor. Tako, na primer, Gašić tvrdi da nije pogrešio kada je rekao da se “telepromtuje”, jer je “teleprompter” sprava sa koje spikeri čitaju vesti na daljinu. Babić opravdava “vazduplohove” izgovorom da on najviše govori u Skupštini pa su lapsusi neminovni, a Bečić jednostavno tvrdi da nije rekao “sineopsis”.

Ovu kompilaciju smo napravili kako bismo dokazali trend nepismenosti koji vlada među najvišim funkcionerima Srpske napredne stranke.

https://www.youtube.com/watch?v=98plKt0xEbQ

vest objavio: www.teleprompter.rs

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *