album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

NOVINAR OTKRIO:Evo sta je izjavio svekar JELENE posle poligrafa!

SOK IZJAVA: Evo sta je izjavio svekar Jelene posle poligrafa
Sinoć je emisija Milomira Marića “Ćirilica”, bila posvećena brutalnom ubistvu Jelene Krsmanović. Gosti su bili, pevačicine kolege, sestra, poznati kriminolag, ali i novinar jednih devnih novina koji je bio najviše napadan tokom čitave večeri.

Kako su mediji i novinari uglavnom glavni krivci za sve što dospe u javnost, tako je i sinoć u emisiji “Ćirilica”, novinar Informera bio napadnut od strane prijatelja svirepo ubijene Jelene Krsmanović, zbog naslova koji su se u poslednjih mesec dana pojavljivali u medijima.

Najviše je napadan dnevni list Informer, za koji tvrde da su izmišljali priče samo zbog tiraža, kao i da su izneli neistine od koji se javnost zgražava.

Ipak, mladi novinar koji je veoma siguran u sebe, izneo je nekoliko činjenica koje je prisutne goste u studiju ostavilo bez teksta. Čak je i napomenuo, da ukoliko govori neitinu, spreman je da odgovara za svoje postupke.

Naime, Aleksandar Crnomarković izneo je šokantne informacije o porodici Marjanović, ali i izjavu svekra Jelene Krsmanović Vladimira, nakon ispitivanja njega i njegove supruge na poligrafu: “Super smo prošli, ala smo ih za*ebali. To je rekao Vladimir i ja ga pozivam slobodno da me tuži za ove reči, ali one su istina”, izjavio je novinar u emisiji Ćirilica.

Izvor: Svet Plus

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *