album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Otišla sam sa mužem na SVING ODMOR: I vratila se kao DRUGA ŽENA

Otišla sam sa mužem na SVING ODMOR: I vratila se kao DRUGA ŽENA

Ja sam majka troje dece mlađe od 10 godina. Prema tome, “ne” kažem milion puta na dan. Kažem deci da ne mogu da jedu slatkiše za doručak, kažem sebi da ne mogu da obučem bikini, kažem mužu da ne možemo da imamo seks jer sam preumorna. Jednog dana sam poželela da kažem “da” i rekla sam ga – svingerskom klubu.

Ukratko, rekla sam “da” golotinji, seksu i osećaju stida.

Bila sam preplašena. Suprug i ja smo zajedno 17 godina i uvek smo imali dobar seksaualni život. A onda smo od zajedničkog obilaska striptiz klubova postali roditelji i upali u priču o školama i vannastavnim aktivnostima. Zaboravili smo na vikend ture do Amsterdama i zadovoljili se čašom vina pred spavanje. Imali smo i dobar izgovor: troje dece, posao i obaveze.

Kada smo ušli u klub očekivali smo da će baš svi tamo biti potpuno goli. A svi su zapravo bili obučeni. Ponudili su nam šampanjac i čokoladu. Šampanjac nas je malo razveselio pa smo uskoro ustanovili da smo jedini obučeni u gomili ljudi koja se zabavljala. I tako smo se skinuli.

Nakon izvesnog vremena me je jedan muškarac, sav u tetovažama, pitao odakle smo. Mi smo sa severa zemlje, a u ovaj klub dolaze uglavnom južnjaci. Svi su bili raspoloženi, nasmejani i veseli i baš niko nije hteo da priča ništa o svom privatnom životu.

Svo posluženje bilo je u obliku grudi ili penisa, a svi su bili goli. Tri dana smo proveli tamo osećajući se kao razuzdani tinejdžeri. Išli smo i na erotske masaže i kikotali se dok smo popunjavali posebnu listu želja za njih. Oboje smo štiklirali da ne želimo da nam maseri dodiruju intimne delove. Naročito u ovakvim mestima je važno da znate svoje granice i gde prestaje zabava a gde postaje neprijatno. To mi je rekao frajer sa kojim smo delili džakuzi.

– Morali ste sve da razgraničite i pre nego što ste došli – dokle ste spremni da idete a na šta nikako ne pristajete. Morate da znate šta je vama u redu a šta nije – rekao nam je taj čovek.

Složili smo se da nismo za razmenjivanje, odnosno da ne želimo seks sa drugim ljudima. Ipak, oboje smo se uzbudili pri pogledu na sve te gole parove koji neometano imaju seks gde god i sa kim god požele.

Ja sam mama koja letovanja provodi sakrivena ispod marama i to u jednodelnom kupaćem. Da se ne lažemo, telo mi nije kao što je bilo kad sam imala 20 godina. Ali ipak sam instruktor joe i redovno džogiram. Ne mrzim svoje telo, ali nekako ga se stidim. Ja i mame sa kojima se družim imamo strog princip koji glasi da u našim godinama i situaciji nije u redu da pokazujemo telo. I tako sam zaboravila da sam seksualno biće. Zaboravila sam da postojim i van onoga što mame sa igrališta misle o meni.

 

I tada sam skinula majicu. A onda i pantalone. I nije to bilo zbog seksa, već zbog osećaja slobode. Osećaja da posedujem svoje telo i da nemam ništa protiv njega. Zbog tog “da” koje sam htela da kažem. Da još jednoj margariti. Da tome da me maser pipka po intimnim delovima. Ovde me sigurno niko neće osuđivati.

svingerskom klub, ljubav, sek, sex, ljubav, veza, romantika, veza

Ovde smo i ja i suprug rekli da. Da golotinji. Da kupanju u džakuziju i da još jednoj čaši šampanjca. Ali ne grupnom seksu. Muž i ja smo tih dana plesali na ivici ali je nismo prešli. To smo radili zajedno i učvrstili naše partnerstvo.

 

– Osećam se kao da smo ratovali zajedno – rekao mi je muž dok smo sedeli u avionu. I ja sam se pomalo osećala tako. Proveli smo dane u kojima smo gledali stvari o kojima nikad nismo ni maštali. Sunce nam je opeklo kožu na mestima koja nikad nisu videla sunce. Smejali smo se svemu što smo videli. Nismo promenili način života niti postali svingeri. Nismo uradili ništa zbog čega biso požalili. Ali smo iskoračili iz svoje zone komfora, daleko od komšijskih priča i mama na igralištu.

 

Došli smo kući, podelili klincima poklone i otišli u svoju sobu. Smetala nam je odeća i čim smo zakoračili u spavaću sobu skinuli smo se.

– Baš je prirodno biti go – rekao mi je Rob, a ja sam se složila.

(redbookmag.com)

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *