album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Ovako danas izgleda Jagodinka Simonović

Ovako danas izgleda Jagodinka Simonović

Ulogu u “Varljivom letu 68.” sam sama birala, samo sam tražila od Gorana Paskaljevića da Jagodinka peva meksikansku pesmu i da ima niški akcena.

Njenu ulogu pekarke Jagodinke Simonović u filmu “Varljivo leto ’68” sigurno će svi pamtiti. Najviše po sceni koja je obeležila kultni film kada Dragana Varagić i Slavko Štimac imaju intimni odnos u pekari.

Rečenica “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi” odavno je postala deo svakodnevnog govora. Dragana Varagić (58) imala je samo 27 godina kada je snimila ovu scenu, a od premijere filma “Varljivo leto ’68“ prošla je tačno 31 godina.

“Ulogu u “Varljivom letu 68.” sam sama birala, samo sam tražila od Gorana Paskaljevića da Jagodinka peva meksikansku pesmu i da ima niški akcenat. Zašto – ne znam, nešto mi se u tome dopalo. Slavko Štimac je izuzetan glumac i divan drug. Lako je snimati s njim, jer nema opasnosti od banalnosti. Dosta sam radila sa Mišom Žutićem. Od njega sam naučila šta je ljubav prema jeziku, preciznost glumačkog izraza i zašto je lična skromnost važna. Miša je bio fantastičan i nesebičan partner, veliki glumac koji je na sceni uvek davao”, ispričala je glumica.

Pogledajte kako danas izgleda Dragana Varagić.

Varljivo leto 1968.

Imao sam te izrazito ljubavne scene, koje su komplikovane za snimanje. U suštini, to je čisti profesionalizam. Sve je drugačije nego što izgleda na platnu – kazao je Slavko Štimac za “Avaz”, a na pitanje da li bi opet pristao da bude do projekata koji naglašavaju erotičnost, odgovorio je da – zavisi od toga kakav je film.

https://www.youtube.com/watch?v=6ebrMCcSZIA

 

izvor:Radio XXL

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *