album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

PAROVI//ZMAJ: Overio sam onu malu! DANIJELA: Bio je nežan i pažljiv-VIDEO

ZMAJ: Overio sam onu malu! DANIJELA: Bio je nežan i pažljiv!

Opet seks u Parovima

Zmaj od Šipova overio je noćas novu učesnicu Parova Danijelu, koja je u rijaliti ušla bez honorara samo da bi bila sa Zmajem.
Naime, Zmaj se u Jutarnjoj kafici sa majstor Kurblom pohvalio!”Overio sam onu malu! Bilo je seksualne konotacije, skinula mi je mrak posle duže vremena! Ja sam se malo okupao, a onda smo zalegli. Bilo joj je ugodno. Želeo sam da bude srećna i zadovoljna. Videćemo možda i večeras ponovimo”, rekao je Zmaj, a onda se pridružila i Danijela za stolom.Zmaj ju je pitao da li je postala zmajica.”Zmajica, nego kako! Bilo je seksa sinoć. Zmaj ume da bude jako nežan i pažljiv. Baš me je iznenadio. Samo sam čekala pravi trenutak za seks i on se desio! Ja sam svoje obećanje ispunila”, rekla je Danijela.

 A sutradan  posle tajne sobe:

Prepričala sve Vesni

(VIDEO) EVO KOLIKI MU JE PONOS Danijela otkrila sve detalje seksa sa Zmajem!

Danijela Poplićanović podigla je prišinu svojom izjavom da u Parove ulazi samo da bi imala seks sa Zmajem od Šipova, zbog čega je za njih bila rezervisana tajna soba u vili.

Danijela Poplićanović, foto , seks, znaj, seks sa zmajom

Danijela :ovoliki je smaju

Pošto je, kako su oboje rekli, seksa bilo, Danijela je otkrila kako se to desilo i koliki je ponos Zmaja od Šipova.”Stvarno nije, nije stvarno onoliki. Njemu kad se digne… Mislila sam kad krene, ali nije. Stvarno je dobar i nežan”, prepričavala je Danijela svoj seks sa Zmajem  Vesni Rivas.Poslušajte sve šta se dešavalo u posebnoj sobi u vili:

https://www.dailymotion.com/video/x3uqrsu_pao-keks-danijela-prica-kako-ju-je-zmaj-ustekao-i-koliki-mu-je-budala-by-rijaliti-srbija-za-sto-si-k_fun

Zmaj se u “Jutarnjoj kafici” pohvalio kaki bio Keks sa Danijelom!!

https://www.dailymotion.com/video/x3ur9jk_zmaj-se-u-jutarnjoj-kafici-pohvalio-kaki-bio-keks-sa-danijelom_fun

Izvor:Kurir/RadioXXL

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *