album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Pevačica Jana Todorović zbog bolova smanjuje grudi!

FOLKERKA MORA NA OPERACIJU GRUDI

Pevačica Jana Todorović sve češće ima nesnosne bolove u predelu leđa zbog težine svojih prirodnih grudi, a već dve godine razmišlja o smanjivanju istih.

Iako njene mlade koleginice uglavnom posećuju plastične hirurge kako bi svoje grudi povećale silikonskim implantima, ova fol zvezda teško podnosi ono što joj je priroda podarila, a to su njene bujne grudi.

S tim u vezi, verovatno najveće prirodne grudi domaće estrade, na žalost muške populacije, uskoro će biti smanjene za broj ili čak dva.

 JANA TODOROVIC GRUDI, Pevačica Jana Todorović ,velike sise, janine grudi, najlepse grugi estrade

Pevačica Jana Todorović

– Jana već neko vreme trpi bolove u predelu kičme. Učestali bolovi počeli su da se javljaju u poslednje dve godine. Poslednjih godinu dana ona se naglo ugojila jer je imala stresan period, pa su tako i njene grudi postale veće, a samim tim i teže.

  JANA TODOROVIC GRUDI, jana todorovic, estrada, grudi na estradi, problemi sa grudima, operacija grudi

jana todorovic

Jana je jedna od najzaposlenijih pevačica i ima veliki broj nastupa, što joj teško pada s obzirom na bolove u leđima. Nakon nastupa mora da se odmara i uzima masaže kako bi ublažila bolove koje oseća – rekao je izvor blizak pevačici za “Srpski Telegraf”, a ona je potvrdila da je došlo vreme za delanje…

– Iskreno, imam bolove i moraću nešto da preduzmem, ali ne volim mnogo da pričam na tu temu – rekla je folkerka.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *