album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

PODIGLA CENU USLUGA//MACA ZA NEKOLIKO MINUTA ZARADI DVIJE PROSECNE PLATE!

Tuzlanska starleta sada za seks uzima 500 eura MACA ZA NEKOLIKO MINUTA ZARADI DVIJE PROSJEČNE PLAĆE!

Tuzlanska starleta sada za seks uzima 500 eura

Senada Nurkić Maca, tuzlanska starleta i pjevačica trenutno sa adresom u Beogradu, prije mjesec dana bila je uhapšena zbog prostitucije.

Nju je tamošnjoj policiji prijavio jedan srbijanski političar jer mu je prijetila. Ona je, navodno, ranije s njim više puta imala seksualne odnose, a kada joj je prestao davati novac,  slala mu je prijeteće poruke, tražila da joj donosi novac na adresu koju bi svaki put napisala… Puštena je nakon informativnog razgovora, ali je protiv nje pokrenut krivični postupak.

Iako Maca u posljednje vrijeme tvrdi kako nema veze sa prostitucijom, svojom registracijom na jednom porno-sajtu, dokazala je da ne može bez starog „zanata“.

Naime, Senada je u svom opisu napisala kako voli velik spolni organ, grub seks i da je poznata po dubokom grlu! Ali da bi neko dobio njenu uslugu za provod s njom mora debelo da plati. Starleta po jednom klijentu za, kako je opisano, „kompletnu uslugu“ traži ni manje ni više nego 500 eura!

-Lako je Maci… Za nekoliko minuta zaradi dvije proječne plaće u Federaciji – ironičan je bio jedan Sarajlija u komentarima ispod fotografije koja se pojavila na internetu.

senada-maca1, Senada Nurkić Maca, tuzlanska starleta,PEVACICA U POKUSAJU, maca diskrecija, seks za 500e, parovi, tuzla, starleta, seks usluge

Senada Nurkić Maca, tuzlanska starleta

Inače, Maca unazad nekoliko mjeseci nije u dobrim odnosima sa rodbinom iz Tuzle. Njena majka Enesa javno se odrekla svoje kćerke nakon što je u medijima svašta izjavljivala o njihovoj rodbini.

Macinu majku, koja je inače psihički bolesnik, ponajviše su pogodile priče da ju je seksualno napastvovao njen očuh. Enesa je više puta u medijima izjavljivala da Maca laže te da je njen muž nikada nije dotakao kamoli da je učinio nešto loše.

Kada su to pročitali u novinama, bila su itekako „bijesna“ djeca njenog očuha, njegovi najbliži ne vjerujući da je mogla tako gnusne laži plasirati u medije samo da bi došla na naslovne strane. Poslije toga su zabranili da Senada dolazi u njihovu porodičnu kuću u čijem jednom spratu živi njena majka.

-Komšiluk je ljut na nju. Ona ne zna šta priča. Posebno su me pogodile te laži koje je pričala o mom rahmetli suprugu. Ne znam kako je tako nešto mogla izmisliti. Ona je za mene mrtva – svojevremeno je izjavljivala njena majka.

Na Macu nije ljuta samo njena rodbina, već i prijatelji. Više puta su se našoj redakciji javljale njene, sada već bivše prijateljice, ogorčene što ih ona sada ne želi ni pozdraviti, zaboravljajujući kako i koliko su joj prije pomagale.

-Kada bih ispričala samo mali dio onoga što znam o njoj, „ukopala“ bih je. Ali kada bih počela pričati o njoj, morala bi i o onima s kojima je imala seksualne odnose i koji su joj dobro plaćali, a ne mogu jer ipak većina njih su oženjeni, porodični ljudi. Sada me ne poznaje, a kada nije imala dvije marke da dopuni svoj kredit, onda me stalno zvala, molila da joj pomognem, da može nazvati svoje je..če kako bi dogovorila da se nađu. Užasna je – ispričala nam je jedna Macina prijateljica.

izvor:Express

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *