album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

PROKLETSTVO SRPSKOG RIJALITIJA: Ovo su učesnici koji su dospeli u CRNU HRONIKU!

Rijaliti sou tragedije ucesnika

Bili su učesnici srpskih rijaliti programa, a igrom sudbine završili su u crnoj hronici. Neki od njih su nastradali, a neki postali ubice!

„VIP Veliki Brat“ ► Filip Kapisoda – PUCAO DEVOJCI U GLAVU

Poznati maneken Filip, nakon učešća u “Velikom Bratu“ 2010. godine usmrtio je svoju devojku Kseniju Pajčin, a potom i sebe. Filip je Kseniji pucao u glavu, a potom metkom prostrelio i sebe. Njihova veza bila je veoma burna, ali posle svakog raskida pevačica mu se vraćala.

https://www.youtube.com/watch?v=sRYEn99l3zw

„Veliki Brat“ ► Zorica, Stevan i Elmir – POGINULI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Obrenovac–Šabac poginuli su Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stevan Zečević (24), bivši učesnici serije “Veliki brat”. Vladimir Sarić, koji se nalazio sa njima u automobilu, lakše je povređen.

Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće kada je automobil “citroen C 4”, kojim je upravljao Kuduzović, usled neprilagođene brzine izleteo iz krivine, prevrnuo se na krov i sleteo u reku Vukodraž, nekoliko kilometara od termoelektrane “Nikole Tesla”. Sudeći prema tragovima kočenja na licu mesta, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umesto da uspori, dodao gas i u potpunosti izgubio kontrolu na automobilom. Veliki Brat je te 2007. godine završen pre vremena zbog tragedije.

 

„Veliki Brat“ ► Antal Skendžić – UBIO MAJKU

Antal Skendžić, učesnik “Velikog brata”, uhapšen je 2007. godine zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svoju majku Rozaliju (48). Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Zrenjanina, kada je pomahnitali Antal zario majci nož u srce. Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a Antal, koji je ostao upamćen jer je u “Velikom bratu” javno priznao da je homoseksualac, priveden je, a nakon suđenja osuđen na 10 godina zatvora.

izvor:srbijadanas

KO IH JE PROKLEO Tragične sudbine učesnika talent i rijaliti programa

Vest da je pobednik ovogodišnjeg “X Factor” Amel Ćurić teško povređen u saobraćajnoj nesreći uznemirila je javnost. Pukom srećom on je izbegao veću tragediju ali je podsetio na crnu sudbinu koja prati učesnike srpskih talent i rijaliti programa.


  Tragične sudbine učesnika talent i rijaliti programa, tragedije, ucesnici rijaliti programa

KO IH JE PROKLEO Tragične sudbine učesnika talent i rijaliti programa

Amel Ćurić pobednik ovogodišnjeg “X Factor Adria”

Prošao sa lakšim povredama iako je BMW-a koji je vozio gotovo uništen u direktnom sudaru koji se dogodio u mestu Bjeliš kod Olova. U njega je udario Passat kojim je upravljao vozač u pratnji potpredsednika Republike Srpske Ramiza Salkića. U autu su se u trenutku nesreće nalazile i njegova devojka Jelena Čabarkapa i njena sestra, koja je prebačena u sarajevsku bolnicu zbog teških povreda . On je ostao nedostupan za komentare

Stevan Kojić (“DNK”) – Smrskao ženi 16 rebara i lobanju pred dvoje dece!

Žaklina i Stevan Kojić

Stravično ubistvo koje je uznemiro Srbiju.Stevan Kojić koji je sa suprugom Žaklinom učestvovao u emisiji “DNK“ na TV Pinku sumnjao da deca koja je rodila Žaklina nisu njegova, ali analiza DNK pokazala je suprotno. Nakon emisije u kojoj su učestvovali Stevan je rekao da će se razvesti od supruge, ali ju je pretukao do smrti.

rijaliti, tragedije ucesnika, ubistvo devojke, ubio kseniju pajcin

Filip Kapisoda (“VIP Veliki Brat”) – Pucao devojci u glavu –

Filip Kapisoda (“VIP Veliki Brat”) – Pucao devojci u glavu

Poznati maneken Filip, nakon učešća u “Velikom Bratu“ 2010. godine usmrtio je svoju devojku Kseniju Pajčin, a potom i sebe. Njihova veza bila je veoma burna, ali posle svakog raskida pevačica mu se vraćala.


Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović (“Veliki Brat”) – Poginuli u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Obrenovac–Šabac poginuli su Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stevan Zečević (24), bivši učesnici serije “Veliki brat”. Vladimir Sarić, koji se nalazio sa njima u automobilu, lakše je povređen.

tragedije, crna hronika, ucsnici rijaliti sou, proklestvo, ubistvo majke

Antal Skendžić (“Veliki Brat”) – Ubio majku

Antal Skendžić (“Veliki Brat”) – Ubio majku

Antal Skendžić, učesnik “Velikog brata”, uhapšen je 2007. godine zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svoju majku Rozaliju (48)! Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a Antal je ostao upamćen jer je u „Velikom bratu” javno priznao da je homoseksualac. On je priveden i određen mu je pritvor.

izvor:nadlanu.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *