album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

RAT ZBOG VANBRAČNOG SINA: Miroslav poručio Breni: “Skini mi se s ku*ca”!

Sin Miroslava Ilića očajnički želi da upozna oca: 'Bit će mu teško ako on ne pristane na susret...'

Ne želi da ga upozna.

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica folk pevača Miroslava Ilića, juče je doputovala u Srbiju sa sinom Devinom, za koga tvrdi da je naslednik “slavuja iz Mrčajevaca”, kako bi ga posle 28 godina upoznala s ocem . Mirjana i Devin odseli su u porodičnoj kući pevačice Lepe Brene, koja će im biti domaćica narednih dana.

Miroslav je očigledno upoznat sa tom činjenicom, pa se dodatno razbesneo jer već godinama ne razgovara sa koleginicom, pa kada smo ga pozvali, bez ustručavanja je opleo po njoj, ali i onima koji govore da je Devin njegov sin.

– Ne interesuje me ko šta tvrdi, niti me interesuje gde je, šta radi i sa kim se druži. Jedino što imam je poruka za gospođu Fahretu, a to je: “Skini mi se s ku*ca” – rekao je besno Ilić. Na pitanje zašto se tako obraća koleginici, rekao je:

– Pa eto tako, svi znaju zašto je tako! Tražili ste da vam kažem nešto i kazao sam. Imam ulitmatum cele moje porodice da uopšte ne nasedam ni na kakve provokacije, ali sam ipak odstupio od toga i nešto sam rekao. Rekao sam: “Poručite gospođi Fahreti da mi se skine s ku*ca” – ponovio je Miroslav za Alo.

Miroslav Ilić

Foto: Srbija Danas

Kada je upitan da li će se videti sa Devinom, pevač je bio kategoričan.
– Ne pada mi na pamet! – istakao je muzičar pre nego što je završio razgovor.

S druge strane, njegova bivša ljubavnica je sa sinom stigla na Aerodrom “Nikola Tesla” iz Pariza, a dočekala ih je Brenina prijateljica i odvezla direktno u pevačicinu vilu na Bežanijskoj kosi.

– Drago mi je da sam tu. Super mi Srbija izgleda – rekao je Devin pomalo čudnim srpskim jezikom, s obzirom na to da od rođenja živi u Njujorku, i naglasio da je imao naporan let. Za razliku od njega, Mirjana bolje govori naš jezik.

– Srećna sam što smo u Beogradu, videćemo se još svi zajedno – rekla je Mirijana, aludirajući na to da će organizovati konferenciju za štampu kako bi razjasnila čitavu situaciju u vezi sa njom, Miroslavom i Devinom, za koga tvrdi da ga je rodila posle avanture sa Ilićem.

 

Foto/ Folk pjevač ga uporno odbija

Sin Miroslava Ilića očajnički želi da upozna oca: ‘Bit će mu teško ako on ne pristane na susret…’

Vanbračni sin Miroslava Ilića, tridesetogodišnji Devin Antonović, krajem sedmice će iz Njujorka doputovati u Beograd s majkom Mirjanom kako bi pokušao da se upozna sa svojim ocem
Kako Kurir saznaje, pjevačev sin se veoma potresao zbog smrti dede Živote Ilića, pa je i želja da mu ode na grob ubrzala njegov dolazak u Srbiju.

Devin je svestan kakav stav prema njemu ima Miroslav i da će mu biti teško da se sretne s njim. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je video poslednji put kad je imao 18 meseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na taj susret. Takođe planira i da ode u Mrčajevce kako bi dedi na grobu zapalio sveću”, rekao je izvor za ovaj list.

devin-antonovic, sin miroslava ilica, vanbracni sin, njujork, vesti sa estrade

vanbracni sin Miroslava Ilica?devin-antonovic

Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije htio ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg navodno tvrdi da nije njegov.

miroslav-ilic-mira-antonovic, vanbracna veza, ljubav sa estrade, vanbracno dete

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica folk pevača Miroslava Ilića

“Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u ‘Interkontinentalu’. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je ‘pušten iz zatvora’. Nije više zvao” ispričala je nedavno Mirjana u svojoj ispovijesti.

izvor: (B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *