album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Šako Polumenta dekintirao zbog albuma od 100.000 €

Srbija Scena Šako Polumenta Pevač Novi album Bankrot

Pevač Šako Polumenta će ovog leta morati mnogo da radi ako misli da povrati makar deo novca, jer je potpuno dekintiran, saznaju mediji. On nije žalio ni evro kada je spremao novi album, koji treba da pojavi uskoro, a na koji je, kako se priča, potrošio toliko da je za taj novac mogao da kupi veliki stan.

Dao silan novac za novi album. Neće da se bruka kao neke njegove kolege: Šako Polumenta

– Neću da krijem, skoro 100.000 evra sam uložio u novi album jer hoću da bude vrhunski. Nisam ko moje pojedine kolege, što snimaju duete sa tamo nekim reperima da bi digli sebi rejting, a tako su samo bacili ljagu na svoje ime i karijeru koju grade godinama. Smorili su više sa tim singlovima koji traju mesec dana i budu zaboravljeni, a svi su isti. Meni ne treba tamo neki di-džej da se promovišem ako uložim u dobre pesme. Album je trebalo da izađe pre leta, ali je došlo do nekog nesporazuma između produkcijskih kuća, pa će se sačekati s tim. Meni to u principu i odgovara jer sam rasprodat čitavo leto – kaže Šako.

Na pitanje zašto je toliku sumu potrošio na album, on objašnjava:

– Ako hoćete da nešto bude dobro, mora da se uloži. Pritom, troškovi marketinga i promocije su ogromni. Ne možete da shvatite koje svote su mi tražile kolege koje drže različite televizije ako želim da kod njih promovišem album – iskren je Polumenta, koji svaki trenutak slobodnog vremena provodi na moru sa porodicom.

– Gradim ovo leto i etnoselo u Ulcinju, pa sam i oko toga angažovan. Moj otac ima pet sinova i jednu ćerku, tako da se trudim da uvek uradim nešto i sagradim za svakoga od nas, pa da porodično radimo. Sa svojom porodicom uživam na plažama čim se ukaže prilika, jer su mi oni svetinja – objašnjava pevač.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *