album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Šaulić poklonio pesmu Laziću, pa tražio 2.000 evra!

Šaulić poklonio pesmu Laziću, pa tražio 2.000 evra!
Pobednik „Zvezda Granda“ hvalio se da mu je kralj muzike dao gratis pesmu, ali je kraljeva žena insistirala da je plati, pa je posle dva meseca dao 2.000 evra za nju
Pre tačno godinu dana svi mediji preneli su vest o velikodušnom gestu Šabana Šaulića, koji je svom nasledniku po muzici Darku Laziću poklonio pesmu „Ja te volim“, kojom je pobednik treće sezone „Zvezda Granda“ nastupio na Grandovom festivalu.Međutim, prema informacijama Kurir Starsa, Lazić je debelo platio tu pesmu, i to na insistiranje Šabanove supruge Gordane Šaulić. Njoj se nije dopalo što je njen muž tek tako dao poklon vredan 2.000 evra, pa je pozvala direktora „Granda“ Sašu Popovića i tražila da Lazić što pre plati kompoziciju.

– Kralj narodne muzike našao se u nebranom grožđu kad je njegova žena Gordana počela da insistira da Lazić plati pesmu koju mu je Šaban poklonio. Ona je otišla toliko daleko da je proganjala direktora „Granda“ Sašu Popovića i terala ga da kaže Darku da joj donese pare – priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

– Popoviću je bilo vrlo neprijatno, ali pošto je Goca bila veoma uporna, svakodnevno ga zvala i slala mu poruke, on na kraju nije imao kud, pa je pozvao Lazića i rekao mu: „Darko, molim te, plati Šabanu pesmu. Odnesi im 2.000 evra, ja ne mogu da živim više od njegove Goce!“ Lazić je istog trenutka seo u kola i odneo Šaulićima pare – završava naš izvor.

Ovim povodom najpre smo pozvali Lazića, koji je potvrdio naše saznanje:

– Tačno je da je ta pesma trebalo da bude poklon, ali došlo je do nesporazuma. Šaban me je pozvao i ja sam mu uredno odneo novac. Ispoštovao sam svoje i platio numeru koju sam otpevao. Međutim, to nije poremetilo odnos među nama. Ja Šabana izuzetno cenim i poštujem, a tu pesmu mnogo volim – kaže Darko.

Kod kraljice ništa džabe… Gordana Šaulić

S druge strane, Šauliću je malo bilo neprijatno da priča na tu temu, pa nam je kratko objasnio zašto je njegova žena tražila da se poklon plati:

– Šta da vam kažem, zna se da se pesme plaćaju i Darko je to i uradio. Ko će kome danas nešto da pokloni?! Ajte, molim vas, to što su pisali da sam mu poklonio, to nije baš tako. Nema moja Goca ništa s tim. Nju stalno mešate u razne stvari. To je sad završena priča – poručio je Šaulić.
Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Gocom i s Popovićem, ali oni do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive.

izvor:Kurir/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *