album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Seks skandal! Maca Diskrecija: Evo koliko para od oženjenog političara da ga jašem…

Seks skandal! Maca Diskrecija: Evo koliko para od oženjenog političara Šormaza dobijam da ga jašem i da mu...

Kod Mace više nema diskrecije!

Bivša učesnica rijalitija „Parovi” Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, tvrdi da je dobila pare od oženjenog poslanika i poznatog političara Dragana Šormaza za seks

Ona kaže da je za novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

– Hteli ste ime osobe sa kojom imam seks i ko me je častio sa pet hiljada evrića. E, pa, izvolite – Dragan Šormaz voli seks u džakuziju i ima veliki “ponos”, napisala je Maca na svom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonila fotografiju na kojoj je bio ovaj političar.

Ipak, novinari brži od Mace, sačuvali su njenih ruku delo, nakon čega je otkrila još neke detalje ovog neobičnog odnosa.

 Maca Diskrecija ,Dragan Šormaz , Seks, Prostitucija, tajne, Političar , Starleta

Maca Diskrecija

– Sve je tačno što sam napisala. Dragan ima veliki “ponos” i voli seks u džakuziju. Voli da budem dominantna i da ga gazim štiklama. Takođe, voli da ga grubo jašem i da mu gapušim do ja.a. I moram da priznam da ne može više od dva puta da sv.ši. Posle dva putapada mu ponos. Hteo je da imamo seks bez kondoma, ali ja na to nisam pristala – otkrivaMaca i dodaje:

– Voli skrivene apartmane, ne voli da idemo u hotele –  bez ustezanja priča rijaliti zvezdadetalje seksualnih druženja sa poznatim političarem i otkriva koliko je novca dobila za to.

Elitna prostitutka Maca Diskrecija: “SNS poslanik Dragan Šormaz mi plaća 5.000 evrića za seks”

Elitna prostitutka i starleta Maca Diskrecija saopštila je da joj poslanik Srpske napredne stranke, Dragan Šormaz, plaća 5.000 evra da ga bičuje i gazi štiklama.

Elitna prostitutka Maca Diskrecija,seks, sex, prositucija i politika, politicar i starleta, maca i seks, seks mace diskrecije

Ona je to saopštenje objavila na Instagramu, ali je objavu ubrzo skinula.

E pa dragi novinari hteli ste ime osobe s kojim sam imala seks i ko me dobro častio sa 5 hiljada evrića, Dragan Sormaz pa izvolite i obožava seks u djakuziju ima velik ponos, napisala je Maca uz fotografiju poslanika SNS-a Dragana Šormaza.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *