album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Seksi prica//POHOTNA DIREKTORKA: Kako je vozač Mića postao SEKSI ROB!

POHOTNA DIREKTORKA: Kako je vozač Mića postao SEKSI ROB!

Mića Cakumović, zgodan i lep dvadesetopetogodišnjak iz beogradskog predgrađa oduvek je izazivao interesovanje devojaka. Iako je uvek bi ”švorc’‘ i ne toliko zagrejan za studije, sa završenim kursem viljuškariste, shvatio je da bi mogao da za život da zarađuje na jednostavniji način.

Ozbiljnog izraza lica uputio se u jednu građevinsku firmu, da zatraži posao, iako konkurs nije raspisan! Obukao je odelo koje je pozajmio od druga stjuarda i pun samopouzdanja ušao na prijem velike građevinske firme. Sekretrica za pultom dok je lakirala nokte je ispustila crveni lak koji se prosuo po beloj ploči, kada ga je ugledala. Mića je svojim dubokim glasom dobacio:

seks, direktorka, ljubavna prica, seksi prica, ljubavna ispovet,direktorak i vozac

Kako je vozač Mića postao SEKSI ROB!

Crveno na radost! Smirite se gospođice… molim prijem kod direktorke, zakazan sam – rekao je Mića dok se sekretarica izvinjavala sva preznojena saginjući lice.

Naravno gospodine, nisam znala da direktorka ima zakazan sastanak, ali sigurno je zaboravila da vas najavi, odmah ćemo rekla je sekretarica koja je pokušavala bezuspešno da povuče bluzu i napravi veći dekolte.

Mića se nasmejao i sačekao. Ubrzo se začuo  direktorkin glas: Neka uđe, iako ne znam o kome je reč!

Mića se samouvereno i sa velikim osmehom  ušetao u kancelriju i rekao kratko: Ja sam Mića. Mića Cakumović, vaš novi personalni vozač!

Direktorka se našla u šoku. Budući da nije znala o čemu se radi, a kako je sveže razvedena, nije mogla da sakrije simpatiju na prvi pogled. U trenutku se oznojla i otkopčala dugme na crnoj poslovnoj košulji.

seksi direktorka, ljubav na poslu, privani vozac, seks i posao, ljubav i posao, seks posao

seks i posao

Mladiću nisam sigurna da sam tražila vozača, ali evo vam jedan viski pa ćete mi na tenane ispričati ko ste i šta želite od mene?

Mića je znao da je direktorka ”pala”. Prišao joj je polako sa leđa i rekao da mu stavi dosta leda. Dodirnuo joj je kosu i kratko šapnuo: Video sam da svaki dan ideš po gradilištima sama iako si direktorka velike kompanije, to neću dopustiti, biću tvoj vozač i sve što poželiš! 

Direktorka se zagrcnula i krenula da mu dodaje čašu koja je bila mokra od kondenzacije. Bila je opčinjena njegovom lepotom i filmskom pričom koja joj se dešavala u trenutku kada se najmanje nadala. Nije ništa govorila, samo se preznojavala i zamišljala Miću kao njenog ”čoveka za sve”. Mića je uzeo viski, popio ga na eks a zatim jednim pokretom ruke bacio sve sa direktorkinog stola. Povukao joj je košulju tako da su dugmići popucali…

Ovo je san, mladiću šta to radite, ah ah nee, ovo je ludilo, ubićeš me – tiho je govorila direktorka dok joj je Mića jezikom lizao nabubrele grudi. Kao da je htela da ga obuzda ali nije imala snage.

Biću sve za tebe, i vozač i maser i ljubavnik. Bićeš moja kraljica a ja tvoj rob – govorio je Mića dok je otkopčavao pantalone. Direktorka je drhtala kao prut i klimala glavom kao da je potvrđivala Mićinu osvajačku izjavu, čak je sama spuštala tirkizno plave gaćice koje su bile potpuno mokre.

Ubrzo svilene gaćice su se našle među štiklama a Mića je ljubeći direktorku po vratu dokazivao da je vredan svakog posla. Željna svakog njegovog dodira, dirktorka je tražila da ga gleda u oči kako bi došla do vrhunca. Stavla je noge na njegova ramena, a Mića ju je milovao po celom telu.

U trenutku, kao da se obuzdala direktorka je vrisnula i izgovorila: Mićo dobio si posao, ti si moj rob!
Happytv.rs
Foto:Twitter/JuliannaRae

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *