album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Sin Šabana Šaulića teško bolestan – Pomažu mu ljudi sa ulice da preživi!

Vanbračni sin Šaulića teško bolestan! Komšije mu pomažu da preživi, a Šabanova izjava je skandalozna!

Robert Šaulić, vanbračni sin srbijanskog pjevača Šabana Šaulića koji ima 45 godina je teško bolestan i svakog mjeseca je u bolnici. Kako pričaju komšije u Zrenjaninu, oni skupljaju novac i daju mu, kako bi on imao za lijekove i za hranu. Bukvalno mu pomažu da preživi, prenosi “Scandal!”.

“Robert je bolestan, stalno je po doktorima i teško živi. Ne zna koliko dugo će izdržati ako nastavi da mu se pogoršava zdravlje, jer on nema adekvatnu njegu i mogućnost da se liječi. Stalno je po bolničkim krevetima i jedino dok je tamo njemu bude bolje, a čim izađe, stanje se pogoršava”, pričaju prve komšije i nastavljaju:

 

  • Robert Saulic,vanbracni sin Sabana Saulica, saban, vanbracna deca, zrenjanin

    Robert Saulic,vanbracni sin Sabana Saulica

“Robert je jako dobar čovjek i žao nam je što mu se to dešava i što tako živi, ali možda ga Bog pogleda da mu se desi neko čudo i neko mu pomogne. Na sve to, on radi kada može, ali brzo se umara zbog bolesti, pa ne može da radi puno vrijeme, ali koliko toliko uspije da zaradi neki dinar. Čuva tako starije i bolesne pa mu i oni daju novac. Sada, pošto mu se zdravlje pogorša, ko zna da li će moći i to”, otkrile su komšije za srbijanske medije…

Šaban je inače Roberta dobio prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Gocu, sa ženom sa kojom je bio kratko u vezi, a koja mu je tek nakon porođaja javila da su dobili sina. Šaban nikada nije bio siguran da li je dijete njegovo ili nije, ali joj je ipak pomogao, priznao ga i davao im godinama velike svote.

  vanbracni sin sabana saulica, saban saulic, vanbracni sin robert, saban o vanbracnom detetu, scandal

SCANDAL NOVINE

“Ja sam njega priznao, a nisam ni znao da li je moj ili mi ga je ta žena podmetnula. Do njegovog punoljetstva sam mu plaćao alimentaciju i imao je sve od mene, a kasnije je svako nastavio svojim putem”, rekao je Šaban.

 

Šaban Šaulić vanbračnom sinu nije želio dati 850 eura kako bi mogao otići u invalidsku penziju

Sigurno da nije bilo perioda u životu Šabana Šaulića, a da nije bio turbulentan. Još od rane mladosti ovog popularnog folkera pratile su razne afere, a jedna od njih počela je prije više od 40 godina. Tada je Šaban dobio sina Roberta. Vanbračno dijete nikada nije zaspalo pod istim krovom sa popularnim pjevačem.

Saban Saulic, Robert Saulic, vanbracni sin, vanbracno dete, estrada, zrenjanin, ljubav, izdrzavanje, priznavanje ocinstva, estrada i vanbracna deca

Saban Saulic

Učinio je sve kako bi mogao nastaviti život sa suprugom Gordanom i ostalom djecom. Sa svojih 11 godina, vanbračni sin popularnog pjevača je, uz Šabanovu saglasnost, počeo nositi drugo prezime. Desilo se to 1982. godine kada je u dokumente pored njegovog imena upisano prezime Milosavljev.

Navodno su njegova majka i očuh dobili veliku sumu novca samo da Roberta kao sina prizna njegov očuh i da više ne nosi pjevačevo prezime. Ali već tada je Robert koji danas živi u Zrenjaninu, znao ko jenjegov otac. Često je dolazio na Šabanove nastupe odnosno stalno ga je dovodio očuh kako bi se vidio sa pjevačem – ocem.

Vremenom je i takav odnos počeo smetati Šabanovoj supuzi Gordani. Šaulić i da je htio nije smio zbog svupruge da se viđa sa Robertom, da ga spominje, pomaže mu na bilo koji način…

Svojevremeno je Robert, priča se, tražio posao u Beogradu. Očekivao je da će mu Šaulić pomoći da bude primljen u firmu u kojoj je konkurisao zbog čega ga je nazvao i tražio da „povuče neke veze“ kako bi sigurno dobio posao. Novac mu je tada bio prijeko potreban za liječenje i porodicu, ali Šaban nije mrdnuo ni malim prstom kako bi mu pomogao.

Poslije toga ga je sin zvao tražeći da mu da 850 eura. Trebale su mu pare jer je morao uvezati radni staž kako bi otišao u invalidsku penziju. Ali ni tada od Šabana nikakve pomoći. Istina, nije se uspio s njim ni čuti jer su mu Šaulićevi ukućani rekli kako on nije već dugo u Beogradu jer se nalazi na turneji. Pokušavao je stupiti u kontakt s njim, ali bez uspjeha.

Prolazilo je vrijeme, a Robertu se zdravlje dodatno uništavalo. I opet ga je zvao i pitao da mu pomogne, ali nikada nije dobio ništa što je tražio. Sada ga i ne zove. Siguran je, pričaju njegove komšije, kako će doći vrijeme da će ga Šaban tražiti, pa bar za oprost, ali nije siguran hoće li mu moći sve oprostiti.

Šabana nije, kako se priča, nikada ni zanimalo kako živi Robert. Ostao je sa majkom i očuhom i ubrzo dobio dva polubrata – blizance. Imao je teško djetinjstvo i često bivao bolestan. Znao je ko mu je otac, ali se nikada, jer je Šaban to tražio od njega, nije smio prijateljima pohvaliti da je njegov otac popularni pjevač. On nije za razliku od druge Šaulićeve djece: Mihajla, Ilde, Sanele koji su ponosno govorili ko je njihov otac. Jedini koji je upoznao svog polubrata bio je Mihajlo. Ilda i Sanela nisu nikad niti su izrazile želju

Šaban Šaulić , Saban Saulic, Robert Saulic, vanbracni sin, vanbracno dete, estrada, zrenjanin, ljubav, izdrzavanje, priznavanje ocinstva, estrada i vanbracna deca

Saban Saulic i vanbracni sin Robert

izvor:ekskluziva.ba

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *