album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

SOK U TESANJSKOM SELU//Ago zatecen kako siluje kravu

Šokantno: Manijak zatečen kako siluje kravu u štali

Morbidan slučaj u selu Mekiš tešanjsku policiju digao na noge

Policija u Tešnju, u saradnji s veterinarima, intenzivno prikuplja iskaze i materijalne dokaze da bi rasvijetlila šokantan slučaj zoofilije, koji se odigrao 12. jula u tešanjskom selu Mekiš, tačnije u zaseoku Roše.

Problemi s alkoholom

Šokantni slučaj vjerovatno bi ostao zataškan da očajni mještani putem društvenih mreža nisu molili nadležne i medije da im pomognu. U fokusu priče našao se Ago B., koji je, kako su mještani naveli, silovao kravu. Tragom ove informacije, zaputili smo se u Mekiš.

– Samo je to tema razgovora. Znam tog Agu, on teško živi i napustila ga je supruga. On sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kad ga ko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara – prvo je što smo čuli u Mekišu od mještanina E. A.

ago-brko, Karadžehenemović: Bol prilikom pregleda, veterinar-karadzehenemovic, SILOVANJE KRAVE, tesanj, selo meljas, SILOVAO KRAVU, JEBO KRAVU, AGO SILOVAO KRAVU , TESANJ, SEKS SA KRAVOM, MANIJAK IZ TESNJA, seks u stali,

silvao kravu Ago B

Osumnjičeni Ago B.: Odveden u policiju

U zaseoku Roše čula se potpuno drugačija priča. Kuća Age B. bila je zatrpana tonama smeća i otpada. Ispred vrata stajale su radne čizme i patike, a vrata su bila zaključana. Niko nije otvarao.

Edin Telalović, Agin drug s kojim često ispija flaše alkohola, priča nam kako kod Age do sada nije primijetio nastrano ponašanje te je dodao da je on završio u policiji. Stotinu metara niže Agina sestra S. B., također, živi u trošnoj kući. Ispričala nam je kako je prekjučer ujutro kamenovana, kao i Ago.

zaseok-rose

Zaselak Roše: Mještani mole nadležne da riješe slučaj

– Kamenovali su nas Spahići, svašta su nam govorili, vrijeđali nas – kazala je sestra osumnjičenoga.

S druge strane, Spahići negiraju da su ih kamenovali te ujedno žale što to nisu učinili. Očajni supružnici Izet i Halima kategorično tvrde da je u njihovoj štali u srijedu oko 2.20 sati Ago silovao kravu.

– Nismo nikoga kamenovali, ali da jesmo, bogdo, da se riješimo njih. Gorih insana nema, oni su zlo i nečista krv. Kada Ago prođe selom pijan i kada nam počne psovati, vrijeđati nas, pokazivati srednji prst i ruku do lakta, nama se ledi krv. Kod jetrve je nekoliko puta pokrao ženski i dječiji donji veš. Ovdje je prije nekoliko godina oštrim predmetom povrijeđena junica pa je morala biti smaknuta, ali ovo na što smo suprug Izet i ja naišli u srijedu poslije pola noći je zločin – kaže ogorčena Halima.

Pozvali policiju

Ona je ispričala kako je nju i supruga Izeta probudio lavež psa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripu plastične kante. Otvorili su vrata štale i ugledali jeziv prizor.

taletovic-drug

Telalović: Ago se nije čudno ponašao

– Vidim, kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a bermude mu do pola spale. Obuze me zima, umalo na padoh, pa mu kažem: “Šta to, bolan Ago, radiš mojoj kravi?” On mrtav-hladan, samo se okliznu i ode. Pozvali smo policiju, izvršen je uviđaj, pozvali smo i veterinare i oni su dali svoje mišljenje. Mi ćemo sada kravu prodati, štalu ćemo zaključavati, na prozorčetu za stanjak postavili smo metalne rešetke. Pozivamo policiju, tužilaštvo, vlasti Tešnja da manijaka ili smjeste u ludnicu ili u zatvor – ističe Halima, još u šoku od onoga što je vidjela u štali.

Šta je otkrio veterinar

Spahići su nam pokazali nalaz koji je sačinio veterinar Alen Karadžehenemović.

nalaz-veterinara,  Karadžehenemović: Bol prilikom pregleda, veterinar-karadzehenemovic, SILOVANJE KRAVE, tesanj, selo meljas,

NALAZ VETERINARA

– Pregledom krave u prisustvu policije primijećen je neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blagi otok u vaginalnom dijelu – kaže veterinar iz MI VET iz Tešnja, doktor Alen Karadžehenemović.

veterinar-karadzehenemovic , Karadžehenemović: Bol prilikom pregleda, veterinar-karadzehenemovic, SILOVANJE KRAVE, tesanj, selo meljas,

veterinar-karadzehenemovic

Karadžehenemović: Bol prilikom pregleda

Autor: H. ČALIĆ

izvor:DNEVNI AVAZ

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *