album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ŠOKANTNA IZJAVA MAJE MARIJANE Bolje da su Jelenu silovali i ostavili je živu

ŠOKANTNA IZJAVA MAJE MARIJANE Bolje da su Jelenu silovali i ostavili je živu

Estrada još ne može da se oporavi od šoka zbog svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović. Njena koleginica Maja Marijana rekla da bi bollje bilo da su Jelenu “samo silovali”.

virepo ubistvo pevačice Jelene Marjanović šokiralo je javnost u Srbiji, a posebno njene kolege koji još ne mogu da prihvate da Jelenu više neće videti.

Danas se na groblju Zbeg u Borči okupilo nekoliko stotina ljudi kako bi Jelenu ispratili na večni počinak, a među njima su i Jelenine kolege Nada Topčagić, Saša Popović, Indira Aradinović Indi, Marina Tucaković i mnogi drugi.

Maja Marijana očigledno ne može da prihvati tragičnu sudbinu svoje koleginice, te je, kada je stigla ispred kapele novinarima poručila:

“Bolja da su je silovali, a da je ostala živa”, rekla je Maja Marijana, dok je Jelenina sestra od strica, dizajnerka Maja Krsmanović rekla je policija na tragu ubici.

“Mnogo mi je teško, pijem tri leka dnevno”, rekla je Krsmanovićeva.

Kako saznajemo, detaljna analiza biološkog materijala pronađenog ispod Jeleninih noktiju je pokazala da ne postoji DNK druge osobe. Istovremeno, policija je privela dvojicu mladića koji bi svojim iskazom mogli da pomognu u istrazi.

izvor:Alo

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *