album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

STARLETA//Tijana Ajfon: Političari najbolje plaćaju

Ova starleta čije je pravo ime Tijana Maksimović, a nadimak Tijana Ajfon

Tijana Maksimović- Ajfon kaže da je ne interesuju fudbaleri i biznismeni, već isključivo političari. Čest je gost i na njihovim privatnim zabavama, kaže – pojavi se i bude lepa.

Ja se tamo pojavim i budem najlepša. Druge ne primećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju – rekla je Maksimovićeva na TV Hepiju, kao gost emisije „Goli život” Milomira Marića.
Ova starleta čije je pravo ime Tijana Maksimović, a nadimak Tijana Ajfon poznata je javnosti od učešća u prošlim „Parovima”. U vilu je ušla kao radnica u solarijumu, a sada sebe naziva starletom. I to ponosno.
– Šta ima loše u tome što sam starleta? Zašto bih glumila neko poštenje kada svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lepa, i to je sve. Nešto kao slika bez tona – rekla je, i dodala da ima još neke ambicije.
– Želim da budem narodna poslanica, zašto da ne? Kad je bivša modelsica mogla da bude poslanica, zašto ne bih mogla i ja? Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam pre par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke – rekla je Tijana.
Inače, Tijana Ajfon se nedavno opet uselila u vilu „Parova“, ali ovoga puta kao starleta. Promenila se, nadogradila je kosu i ofarbala u crveno, povećala je usne i grudi… Izgleda da je to dokaz da je političari zaista dobro plaćaju.

BIĆETE U ŠOKU: Tijana Ajfon pre i posle plastičnih operacija! (FOTO)

Tijana Ajfon je podigla veliku prašinu od kada se pojavila u rijalitiju „Parovi“. Ova atraktivna ukućanka bila je znatno drugačija pre nego što je ušla u rijaliti.

Foto: Fejsbuk, Tijana Maksimović- Ajfon, Starleta, fudblarei, politicari

Tijana Maksimović- Ajfon

Foto: Fejsbuk

Tačnije, internetom kruži fotografija koja je iznenadila i šokirala sve, jer je Tijana neprepoznatljiva na slici iz prošlosti. Pogledajte je nekada i sada i sami procenite koliko se promenila:

 Foto: Fejsbuk, Tijana Maksimović- Ajfon, Starleta, fudblarei, politicari

Tijana Maksimović, a nadimak Tijana Ajfon pre i posle operacija

izvor:Blic/RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *