album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Suzana Mančić: Moja ćerka je ZA PRIMER, njen 30 godina stariji verenik je DOBAR IZBOR!

Moja ćerka je ZA PRIMER, njen 30 godina stariji verenik je DOBAR IZBOR!
Ne smeta joj što je budući zet njenih godina!

Ćerka Suzane Mančić, dvadesetjednogodišnja Teodora Kunić, pre nekoliko meseci objavila je veridbu sa američkim biznismenom, koji je tačno tri decenije stariji od nje (kako izgledaju budući mladenci možete pronaći OVDE). Kako je Suzana od plasiranja ove informacije u medijima čula i pročitala mnogo negativnih komentara na račun izbora svoje mezimice, rešila je da progovori na ovu temu i da istakne kako joj ne smeta što joj je budući zet njenih godina.

– Moja Teodora je odavno pokazala da je zrela i odgovorna osoba. Završila je fakultet u roku, uvek je bila devojka za primer. Znam sve njene drugarice i drugove, takođe sam imala priliku da upoznam i njene ranije momke. Ako do sada nije pravila greške u izboru, verujem da je i ovaj izbor dobar, jer će ga krunisati brakom – navodi čuvena loto devojka za SrbijaDanas.com, te dodaje da je sigurna da je njena ćerka i te kako dobro razmislila pre odlučivanja na ovakav korak.

suzana mancic

suzana mancic

Foto: Srbija Danas

Kako ima iskustva sa bračnim životom, Suzana ćerki daje savete pred izgovaranje sudbonosnog “da”.

– Za brak je važan timski rad i – kuvanje! Zato je moja kuma Ankica Teodori poklonila veliki kuvar, što svaka nevesta treba da unese u miraz – otkriva pedesetdevetogodišnja voditeljka.

Ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić (21), verila se u Beču za bogatog biznismena koji je 20 godina stariji od nje. Nju je dečko iznenenadio prosidbom kada je na ručku koji je bio organizovan za prijatelje izvadio kutijicu s prstenom. Suzana je ponosna na svoju mezimicu:

– Veridba je bila veoma romatična i emotivna. Sve se odigralo u Beču, nisam prisustvovala, ali sam imala naznaku da će se to desiti. Dosta sam emotivno reagovala, to je moj prvenac, ponos majkin. Ipak je to tužno za majku kada joj dete odlazi od kuće. Dokle god je zet dobar njoj, biće dobar i meni. On je američki državljanin, bavi se biznisom, a trenutno biraju mesto u Evropi gde bi mogli da se skuće – ispričala je Mančićeva za Alo.

Teodora Kunić sa verenikom, suzana mancic, cerka, zet, veridba, bec

Ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić (21), zet suzane mancic

izvor:srbijadanas/radioxxl

 

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *