album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

TOPALKO progovorio o vezi njegove cerke i Slobe Vasica!

Estrtada/Topalko o vezi svoje cerke sa Slobom vasicem

Emotivni život Helene Topalović već duže vreme nalazi se na meti medija, a njen otac, Milan Topalović Topalko, priznaje da se on tu ništa ne pita.

Milan Topalović Topalko jednom prilikom izjavio je da je Sloba Vasić njegov kolega i da poznaje, te nema ništa protiv što se baš on našao kao njegov potencijalni zet, a ovog puta otkriva da se ništa ne pita kada je emotivni život njegove ćerke u pitanju. ”Momci moje ćerke trebaju biti po njenoj meri. A ja se tu ništa ne pitam”, iskren je bio Milan. Da nije lako biti otac tinejdžerke, svedoči i sam:”Pomoliš se Bogu i kažeš – Daj Bože da bude sve u redu”, zaključio je Topalko za ”Exkluziv”.

Topalkova ćerka i Sloba Vasić se više ne kriju – objavili prvu zajedničku fotografiju! FOTO

Sloba Vasić poslednjih meseci bio je glavna tema domaćih medija zbog fizičkog napada na bivšu verenicu Valentinu Vučićević, ali je veoma brzo utehu našao u Heleni Topalović, što je sada i zvanično potvrdio.

 

Topalkova ćerka i Sloba Vasić se više ne kriju - objavili prvu zajedničku fotografiju! FOTO

Sloba Vasic i Topakova cerka

Nakon raskida na društvenim mrežama se pojavila fotografija, na kojoj Zvezdu Granda teši ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, od tada pokrenute nove spekulacije, da je Sloba verenicu ostavio upravo zbog nje. Da su njih dvoje zaista u vezi potvrdio je prvo pevač putem društvene mreže Fejsbuk, a zatim i Helena koja je objavila fotografiju na kojoj se pripremaju za odlazak na slavlje povodom rođenja ćerkice Milana Mitrovića.

“Milanče je dobio ćerkicu”, stoji u opisu fotografije.

Izvor: Svet Plus/RadioXX

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *