album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Istraga se bliži kraju, policija ima NOVI TRAG

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Istraga se bliži kraju

Misterija oko ubistva pevačice Jelene Marjanović je i dalje zadatak pripadnicima policije, koji, prema pisanju “Večernjih novosti“ imaju nove tragove.

Kako saznaje beogradski list, “novi trag“ fokus istrage prebacuje sa porodice stradale pevačice, u toku je veštačenje novopronađenih dokaza, uzetih kako iz doma Marjanovića, tako i sa nasipa gde je Jelena poslednji put viđena živa.

Izvor “Večernjih novosti“ blizak istrazi kaže da je istraga počela malo nespretno, posebno jer ni lice mesta, gde je pronađeno telo žene, nije bilo obezbeđeno.

Uništeno je dosta bioloških tragova, a razni “šetači”, pa i novinari, kontaminirali su taj prostor. Verujemo da je ovaj novi trag, pravi pravac istrage koji vodi do zločinca – navodi izvor.

Na osnovu analize baznih stanica, kao i izveštaja patologa, kritično veme u kome se odigrao zločin je između 16.30 i 17 časova 2. aprila. Posebnu pažnju izaziva zabeležena komunikacija više mobilnih telefona na tom prostoru.

Proučavamo komunikaciju od 16.42 do 16.51 minuta. Verujemo da je tu ključ Jelenine smrti. Nekoliko telefonskih brojeva je identifikovano. Pripremamo se za razgovor sa njihovim vlasnicima – dodaje izvor.

Policija je do sada ispitala kompletnu porodicu Marjanović, Jelinog supruga Zorana, njegove roditelje, brata i sina iz prvog braka, njenu majku, kumove… Izjavu je dala i Zoranova prva žena.

U dva navrata policija je boravila i u kući Marjanovića u Borči. Prvi put odmah posle pronalska tela, kao i prošle nedelje kada je pretres trajao nekoliko sati. Odneta je odeća i obuća članova porodice Marjanović, kao i lične stvari ubijene pevačice.

Jelena Marjanović nestala je, prema svedočenju njenog supruga, tokom trčanja po nasipu u naselju Crvenka u Borči.

izvor:Vecernje Novosti

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *