album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Užas: Na medenom mesecu saznala strašnu istinu o svom mužu

Na medenom mesecu saznala strašnu istinu o svom mužu

U njegovom laptopu se krila strašna tajna.

Jasmin Kulen iz Sareja se nakon nekoliko meseci udala za Džejsona Kulena, za kog je mislila da je fin i dobar čovek, pun ljubavi.

Nije znala je da je Džejson dve godine bio u zatvoru zbog pedofilije. Kada je izašao iz zatvora upoznao je Jasmin. Venčali su se i otišli na medeni mesec kod njene bake…

Dok su bili napolju, baka je otvorila Džejsonov kompjuter i u njemu pronašla mnoštvo slika na kojima su deca koju zlostavljaju. Odmah su zvale policiju i pedofil je ponovo priveden pravdi.

“Izgledao je kao pristojan i šarmantan mladić i dan-danas ne mogu da verujem da je sposoban za takve stvari. Želela sam da verujem da je u pitanju greška, ali to nije bio slučaj. Nikada nisam podržavala njegove postupke, ali sam se do kraja nadala da je u pitanju greška”, rekla je ova nesrećna žena.

Ona i dalje ne može da se oslobodi ovog čoveka. Naime, Džejson i ona nisu razvedeni, jer je on stalno u begu i niko ne može da ga pronađe, a papiri za razvod čekaju već godinama…

“Upoznali smo se 2010. godine i nakon samo nekoliko meseci me je zaprosio. Sada proživljavam pakao, jer ne mogu da se razvedem od njega”, kaže Jasmin, koja je, kako kaže, uspela da sredi svoj život, ali dodaje da će biti slobodna tek kada se zvanično razvede od pedofila.

RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *