album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Vendi progovorila: Boba raskrinkao Breninu i Sašinu sedmogodišnju vezu!

Ko pre devojci, njemu i devojka: Boba Živojinović, Lepa Brena i Saša Popović

Procurela tajna na Farmi

Samo što je ušla u Farmu počela da otkriva dugo skrivane tajne. Osim što je isprozivala farmere, oplela je i po Breninom privatnom životu

Vesna Vukelić Vendi je počela da pravi haos čim je stigla na Farmu. Odmah je uhvatila farmere na zub i propisno ih isprozivala, a onda se dotakla ljudi koji nisu učesnici rijalitija. Naime, ona je otkrtila da su Saša Popović i Lepa Brena bili u vezi pre nego što je Boba ukrao pevačicino srce.

Vendi je ispričala da su Brena i Popović bili 7 godina u vezi i da su čak živeli zajedno. Ona kaže da je vrlo moguće da bi se ta veza završila brakom da se nije umešao Boba Živojinović.

Ljubav koja traje

Boba i brena

Boba Živojinović je od Saše Popovića uzeo Lepu Brenu. Oni su tad bili u vezi 7 godina, a na kraju su njih dvojica postali najbolji drugovi, a kasnije su se i okumili. Kad sam počinjala karijeru, videla sam da Saša Bobi kuva kafu onako najnormalnije, kao da se ništa nije desilo. Ja tako ne bih mogla. Izvela bih tešku artiljeriju, isterala bih konjicu, ma izvela bih Kosovski boj – govorila je vatreno Vendi.

Ono što je bio Vendin cilj sa ovom pričom jeste da posavetuje Semira Džankovića da se ugleda na Živojinovića i Popovića, te da se izmiri sa Radetom Lazićem.

Šta bi ti radio da si na mestu Saše Popovića, koji  je živeo s devojkom 7 godina i onda dođe Boba i uzme ti buduću ženu? Oni su sve mudro rešili jer su imali zajednički posao. Saša nije pravio problem i bili su u super odnosima, a da mu je proradila sujeta, raspalo bi se sve – ispričala je ona.

(Espreso.rs

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *