album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

VERA MATOVIĆ: Ana mom sinu Miljanu smešta trudnoću!

VERA MATOVIĆ: Ana mom sinu Miljanu smešta trudnoću!


SKANDAL
– Atraktivna manekenka i učesnica „Maldiva“ Ana Jezdimirović o pred ulazak u rijaliti izgubila je bebu.

Ona je navodno bebu začela sa sinom pevačice Vere Matović, Miljanom Matovićem.

Oplela po manekenki: Ta Jezdimirovićeva nije moja snajka! Ne zanima me da li je izgubila bebu, poručuje folkerka.

Mediji su objavili da Miljanom Matovićem nije želeo dete,  pa ju je forsirao da prekine trudnoću. Manekenka je dva i po meseca borbe za majčinstvo imala spontani.

Zanimljivo je da Matovićeva smatra da je njen sin samo deo Aninog marketinga:

VERA MATOVIC, estrada, maladivi

Učesnica „Maldiva“ Ana Jezdimirović

– Njoj verovatno treba reklama. Da li je izgubila bebu ili nije, mene to ne interesuje, verujem da je ta Ana samo htela da smesti mom sinu. Nisam je upoznala, šta ima da upoznajem devojke mog Miljana, kad mi bude snajka, onda ću, nema potrebe pre toga. Ta nije moja snajka! Čim je otišla u rijaliti, znači da nije dobra devojka, već je lošeg morala. Pevala sam ranije u rijalitijima, ali sad nema potrebe ni da pevam niti da je upoznajem, ne zanima me ta devojka, ni mene ni mog sina, poručila je Vera Matović.

 

 

EXTRA // UČESNICA „MALDIVA“ ANA JEZDIMIROVIĆ
HTELA SINA VERE MATOVIĆ DA UHVATI NA BEBU:
FORSIRAO JE DA ABORTIRA, PA IMALA SPONTANI!

Kada je videla njegovu vilu na Dedinju svima je govorila kako je on njen budući suprug

 

EXTRA // Učesnica „Maldiva“ Ana Jezdimirović htela sina Vere Matović da uhvati na bebu: Forsirao je da abortira, pa imala spontani!

Učesnica „Maldiva“ Ana Jezdimirović

Propao joj plan!

Učesnica „Maldiva“ Ana Jezdimirović izgubila je bebu neposredno pred ulazak u ovja reality show. Jezdimirovićeva je bila u emotivnoj vezi sa Miljanom Matovićem, sinom folkerke Vere Matović, sa kojim je zatrudnela, ali je, nažalost, doživela spontani pobačaj.

Kada je saznao da je trudna forsirao je da abortira, ali ona se borila da dete zadrži. Ipak sudbina je učinila svoje.

– Njoj verovatno treba reklama. Da li je izgubila bebu ili nije, mene to ne interesuje, verujem da je ta Ana samo htela da smesti mom sinu. Nisam je upoznala, šta ima da upoznajem devojke mog Miljana, kad mi bude snajka, onda ću, nema potrebe pre toga. Ta nije moja snajka! Čim je otišla u rijaliti, znači da nije dobra devojka, već je lošeg morala. Pevala sam ranije u rijalitijima, ali sad nema potrebe ni da pevam niti da je upoznajem, ne zanima me ta devojka, ni mene ni mog sina – poručila je Vera Matović za “Kurir”.

Inače, kako tvrdi naš izvor, Ana je želela da rodi dete Miljanu i da postane Verina snajka.

– Ana je htela Miljana da uhvati na bebu kad je videla njegovu vilu na Dedinju, pričala je svima da će joj to biti muž. Međutim, on nije želeo da nastavlja vezu s njom, a kad mu je saopštila da je trudna, rekao joj je da abortira, što ona nije nikako želela. Nakon dva i po meseca izgubila je bebu, i to ju je veoma pogodilo, plakala je danima – kaže “Kurirov” sagovornik i dodaje da je mesec dana nakon gubitka bebe Ana potpisala ugovor za „Maldive“.

Iz produkcije su potvrdili da im se Jezdimirovićeva požalila da je izgubila bebu i da je još na lekovima zbog problema s jajnicima koji su usledili posle spontanog.

izvor:Skandal/opera17/Radioxxl

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *