album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Vesna Zmijanac prodala stan zbog Željka i Zlate

NE MOŽE DA IH GLEDA: Vesna Zmijanac prodala stan zbog Željka i Zlate

VESNA PROMENILA ADRESU:

Pevačica za nekretninu na Voždovcu uzela 80.000 evra. Ona ne želi više da živi u istoj zgradi u kojoj stanuje njen bivši verenik jer ne podnosi njegovu novu devojku

Vesna Zmijanac nedavno je prodala stan na Voždovcu, i to za 80.000 evra! Ona se odselila iz zgrade u kojoj živi i njen bivši verenik Željko Rstić jer ne može da ga gleda s novom devojkom Zlatom Petrović.

Pevačica je odmah po napuštanju „Farme“ rešila da ode iz tog kraja jer ne može da podnese to što je njena koleginica u vezi sa Željkom.

– Vesna je povređena što je Željko smuvao Zlatu. Nije očekivala da će se spetljati s njenom koleginicom. Voditeljku Tamaru Stoimenov je nekako i podnosila, ali Zlata joj baš smeta. S obzirom na to da Petrovićeva dolazi kod Željka, čiji je stan do Vesninog, ona je pobegla odatle da se kojim slučajem nekada ne bi srele – kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

– Zmijančevoj se javio manje poznati pevač Vladimir Petkov, s kojim se lako dogovorila u vezi sa prodajom – završava on.

Vesna Zmijanac,  Željko Rstić , Zlata Petrović,  stan,  prodaja,  Voždovac

PAR:eljko Rstić Zlata Petrović

Ovim povodom pozvali smo Vesnu Zmijanac, koja je s ćerkom Nikolijom trenutno u Atini, ali se ona nije javljala. Njen bivši dečko Željko najpre se javio i zamolio nas da ga pozovemo za 15 minuta, a onda više nije odgovarao na naše pozive.

Jedina koja se javila je Zlata, ali je poručila da ne želi da priča na ovu temu.
– Molim vas, nemojte mene da petljate u to. Ja nemam nikakve veze s tim. Vesnu Zmijanac poštujem kao koleginicu i želim joj sve najbolje u životu i karijeri. Ne želim da se na ovakav način provlačim po novinama – rekla je Zlata.

Penali plaća Pinku 50.000 evra
VESNI OSTAJE 30.000 EVRA

Veći deo novca koji je dobila od prodaje stana, oko 50.000 evra, Vesna će morati da da televiziji Pink, budući da je prekršila ugovor. Podsetimo, ona je svojevoljno napustila takmičenje u rijalitiju „Farma 7“ kada je saznala da je Nikolija trudna, iako je znala da će je to debelo koštati. Ona je sada prinuđena da na ime penala uplati pet miliona dinara na račun ružičaste televizije. Ostatak novca Vesna će iskoristiti za nove pesme, koje planira da snimi do jeseni.

izvor:Kurir

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *