album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

VIP STORY:Dirljivo pismo Breda Pita oduševilo internet

"Žena je odraz svakog muškarca": Dirljivo pismo Breda Pita oduševilo internet

“Ako ženu volite do ludila, ona će to i postati – ljubav”, rekao je Bred i rasplakao milione ljudi.

Nakon šuškanja da se razvode zbog prevara i jedne i druge strane, šokantnih fotografije glumice koja je postala kostur, nagađanja da boluje od neizlečivih bolesti, vesti o glumačkom paru Anđelini Džoli i Bredu Pitu naprosto su utihnule, piše sajt Stil.

Međutim, sada su u javnost isplivale nove informacije – da se par ne razvodi, da je kriza prevaziđena, da se zauvek sele iz poročnog Los Anđelesa i da su srećniji i vole se više nego ikad, prenosi Dejli mejl.

U prilog tome govori i Bredova izjava o njegovoj supruzi, a naslućuje se i uzrok njene iznenadne preterane mršavosti.

Njegova priča oduševila je i dirnula mnoge ljude pravo u srce, a verovatno će i vas:

Anđelini Džoli i Bred Pit,VIP, vip par,poznati par, glumci, brak, porodica

Anđelini Džoli i Bred Pit

 

 

“Moja žena se razbolela. Stalno je bila nervozna zbog problemna na poslu, u privatnom životu, sa decom. Izgubila je mnogo kilograma. Previše je mršava. Mnogo je plakala. Boleli su je glava, srce, kičma, pluća. Nije spavala i brzo se umarala. Naš brak je bio na ivici raspoada. Od njene lepote ostala je samo senka. Imala je podočnjake, prestala je da brine o sebi. Mislio sam da ćemo se razvesti, izgubio sam svaku nadu. 

A onda sam odlučio da nešto uradim. Na kraju krajeva, pored mene je bila najlepša žena sveta. Bila je svetski idol lepote i srećan sam što sam baš ja taj koji je mogao da je zagrli i spava pored nje.

Počeo sam da je obasipam cvećem, poljupcima, komplimentima. Ugađao sam joj i priređivao iznenađenja svakog dana. Živeo sam za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. I uspelo je. 

Procvetala je. Volela me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. A onda sam shvatio – Žena je odraz svakog muškarca. Ako je volite do ludila, ona će to i postati – ljubav”, rekao je Bred i rasplakao milione ljudi

izvor:Stil

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *