album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

ZDRAVKO ČOLIĆ Hercegovka mi je uzela nevinost!

Zdravko Čolić, najveća zvijezda na Balkanu, otkrio je u svojoj intimnoj ispovijesti kako je i kada izgubio svoju nevinost. Čola je svoje prvo seksualno iskustvo stekao na livadi sa Hercegovkom.

– Prvi seks sam doživio s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga seksualnost visila u vazduhu. U okolini Mostara postoji mesto Potoci gdje su me više puta napale starije djevojke. Jedna od njih, s velikim sikama i malom guzom, mnogo mi se dopala: o njoj sam mislio kad sam prvi put masturbirao. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega: da li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspjela da me obradi kako valja ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se ništa nije desilo. Morao sam da sačekam čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok – priča Čolić.

Zdravko je otkrio i zašto su ga rijetko viđali sa ženama i zašto ga nismo viđali kako s djevojkom šeta za ruku.

– Problem je u tome što sam uvijek volio da sa ženama budem nasamo. To je bosanski sindrom. Ne znam nijednog Bosanca koji je izašao s djevojkom a da jarani ne počnu da ga zezaju: da li je mala piškila ili kakila, šta ima, ‘oće li deset ćevapa, ili bi da popije nešto. Tako da se u Bosni nikada niko nije s djevojkom držao za ruku. Jedina djevojka s kojom sam javno izlazio i čak se ljubio preko stola, bila je Elizabeta Vidas, manekenka iz Rijeke. I, naravno, moja žena Aleksandra – rekao je Čolić.

Nije sakrio ni to da je išao u javnu kuću i da je htio seks u troje, piše Plejboj.

– Jesam jednom u Hamburgu, sa svojim prijateljem. Otišli smo s namjerom da vidimo šta se tamo događa. To svakom muškarcu može da se desi. Ali, bila je ideja i da nas dvojica kresnemo nešto zajedno. Međutim, nismo uspjeli zato što se te žene u suštini boje da ih neko ne istrkeljiše. Zato trojka nije dozvoljena. Sjećam se da smo meračili neku Španjolku s bujnim grudima. Bili smo toliko neozbiljni da možda ne bi ni došlo do odnosa. Inače, o prostituciji imam pozitivno mišljenje: bolje da čovjek plati nego da prevari ženu koju voli.

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *