album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

Žene su konačno progovorile o analnom seksu: Verujte, imale su šta da kažu

Žene su konačno progovorile o analnom seksu

Iako je analni seks aktivnost koja se vezuje za ljude homoseksualnonog opredeljenja, ipak ga oba pola i pridpadnici bilo kog seksualnog opredeljenja praktikuju i uživaju u njemu.

Istraživanja govore da je više od jedne trećine žena između 25-44 godina priznalo da je imalo analni seks sa muškarcem barem jednom u životu, a da je jedna petina žena priznalo da praktikuje analni seks češće. Broj ovih žena se stalno povećava.

Zašto je to tako? Pre 21. veka analni seks je smatran seksualnom aktivnošću koja se povezivala sa silovanjem i mala je negativnu konotaciju, da služi samo za mučenje i da žene ne mogu uživati u analnom seksu. Ali savremena istraživanja govore drugačije. Žene ipak uživaju u analnom seksu.

  analni seks,seks, sex, anal, istina o seksu, analni doziljaji, ljubav, veza, iskustvo, orgazam

Analni seks

“Da, volim analni seks i imam orgazme kada ga praktikujem. Isto je kao kad imam običan seks. Moje telo voli ovu vrstu seksa”, izjavila je jedna od ispitanica u ovom istraživanju.

U skladu sa ovim rezultatima, pronađeno je da 93 % žena doživi orgazam za vreme analnog seksa, za razliku od vaginalnog seksa kod kojeg 63% žena doživi orgazam i 81% njih za vreme oralnog seksa. Naravno, ovo ne znači da analni seks sam po sebi dovodi do orgazma, jer žene iz istraživanja za vreme analnog seksa praktikuju i ostale vrste.

Orgazmi se mogu pripisati raznolikostima u vrstama seksa za vreme odnosa, više nego samom činu analnog seksa, izgleda da su žene koje su otvorene za analni seks spremne da eksperimentišu više.

Naravno, ne dopada se svim ženama analni seks, nekima od njih je ovo iskustvo bolno i neugodno. Ipak većina njih kaže da im se ovo iskustvo dogodilo neplanirano. Zaključak je da mnogo više žena, nego što mislite, ima analni seks, ali im je iskustvo različito.

izvor:Super žena

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *